VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖKÇEK'TEN TANJU ÖZCAN'A DESTEK

5 Aralık 2016

....................

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana mitinginde, sözde Ergenekon ve Balyoz davalarının tetikçi gazetecileri FETÖ’nün tutuklu şüphelileri Nazlı Ilıcak ve Mehmet Altan’ı alkışlatmasına Milletvekili Tanju Özcan’ın gösterdiği tepkiye Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten de destek geldi.

Tanju Özcan’ın mesajlarını twitter hesabında paylaşan Gökçek, CHP’li Milletvekillerine seslendi. Melih Gökçek paylaştığı mesajda; “CHP'li Milletvekili  Tanju Özcan kadar neden yiğit olamıyorsunuz? KK'dan çok mu korkuyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

KILIÇDAROĞLU’NA SESLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Milletvekili Tanju Özcan’ın Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na gösterdiği isyanı belirterek paylaştığı twette Kılıçdaroğlu’na seslendi. Gökçek, “Kılıçdaroğlu milletvekilin isyan ediyor. Susma konuş” dedi.

TANJU ÖZCAN NE DEMİŞTİ

“Adana mitinginde Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan gibi Ergenekon-Balyoz süreçlerin savunucusu FETÖ cülerin isimlerinin anılması kabul edilemez. Yeter artık, sabır sabır, bir yere kadar, ben ATATÜRK’ün kurduğu gibi bir CHP istiyorum. Oraya buraya savrulan değil

  • GÖKÇEK'TEN TANJU ÖZCAN'A DESTEK
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.