VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

4 Aralık 2016

..................

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun Adana mitinginde, sözde Ergenekon ve Balyoz davalarının tetikçi gazetecileri FETÖ şüphelisi Nazlı Ilıcak ve Mehmet Altan’ı alkışlatmasına tepkisini sosyal medyada gösterdi. Özcan , “Ben Atatürk’ün kurduğu gibi bir CHP istiyorum. Oraya buraya savrulan değil” ifadelerini kullandı. 

FetHullahçı Terör Örgütü’nün büyük Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kurduğu en büyük kumpas olan sözde Ergenekon davasının en büyük savunucuları olan birçok vatanperver insanı hiç çekinmeden iftiralarla karalayan sözde gazeteci FETÖ’den tutuklu şüpheliler Nazlı Ilıcak ve Mehmet Altan’ı miting meydanında kahramanlaştırmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’na tepki gösteren Milletvekili Özcan, bu durumun kabullenilemez olduğunu belirtti.

TANJU ÖZCAN İSYAN ETTİ

Milletvekili Tanju Özcan sosyal medya hesabında, “Adana mitinginde Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan gibi Ergenekon-Balyoz süreçlerin savunucusu FETÖ cülerin isimlerinin anılması kabul edilemez” ifadesine yer verdi. 

SABIR SABIR…

Bu mesajın ardından CHP’nin şuan ki durumuna da gönderme yapan Milletvekili Özcan,  “Yeter artık, sabır sabır, bir yere kadar, ben ATATÜRK’ün kurduğu gibi bir CHP istiyorum. Oraya buraya savrulan değil” paylaşımında bulundu.

Kaynak - Mehmet Demirci - Bolu Havadis Gazetesi

3 yorum yapılmış
  • Gerekbolulu
    4 Aralık 2016 • 22:37
    Helal sana sayın milletvekilim
  • hlyaterziolu
    5 Aralık 2016 • 01:22
    sayın vekilim bizlerin sesi oldunuz teşekkürler bizlerin başkalarının pisliklerini savunmak veya perdelemek yerine büyük önderimiz gibi dogru bildigimiz yolda ğitmeliyiz tekrar teşekkürler
  • Bolulu
    5 Aralık 2016 • 16:16
    Goca Bolulu kimin savunucusu bu kk konuş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.