VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİGHWAY'E ÇİFTE STANDART MI UYGULANIYOR?

4 Aralık 2016

.......................

Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında değişen yeni yönetimiyle Bolu’ya daha fazla katkı sağlamaya devam ediyor. Bolu’ya sağladığı istihdamla dikkat çeken tesis, devletin eline geçtikten sonra Bolu halkından da büyük ilgi görmeye başladı. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün paralel yapının elindeyken gösterdiği rahatlığı ortaklar ve yönetim değiştikten sonra neden göstermediği ise akıllarda soru işaretleri oluşturuyor.

Bolu Havadis Gazetesi’nin haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bolu Dağı esnafının mağduriyetinin giderilmesi için onay verilen tesis daha sonra Fethullahçı Terör Örgütü yapılanma mensubu kişilerin eline geçmiş ve uzun süre bu şekilde hizmet vermişti.

NE YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR?

FETÖ soruşturması kapsamında aranan alışveriş merkezinin eski büyük ortaklardan Adnan Daylan ve Ömer Baday’ın ayrılmasının ardından gerçek kimliğine kavuşan Highway Alışveriş Merkezi, Bolu halkından gördüğü desteği kurum ve kuruluşlardan göremiyor. Fethullahçı Terör Örgütü yapılanmasının elinde olduğu dönemlerde ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşlar tarafından desteklenen ve önü açılan tesisin, Fetullahçı yapılanmadan temizlenmesinin ardından aynı desteği görmemesi kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

KARAYOLLARI NE YAPMAK İSTİYOR?

Fetullahçı Terör Örgütü üyesi oldukları iddia edilen eski ortaklardan Adnan Daylan ve Ömer Baday döneminde Orman Bölge Müdürlüğü olsun, Karayolları olsun, kanuni veya kanunsuz her istedikleri yerine gelen tesis, bugün bu kurumlar tarafından aynı desteği göremiyor. 5 yıl boyunca tesiste yapılan tüm usulsüzlüklere göz yuman yetkililer, Fethullahçı Terör Örgütü yapılanmasının tesisten ayrılmasının ardından zorluk çıkartma yolunu tercih ettiler.

BOLULULAR BÜYÜK DESTEK OLUYOR

Bolu’da birçok ailenin geçim kapısı olan tesis,  özellikle istihdam bakımından Bolu’nun en büyük firması olarak dikkat çekiyor. Her geçen gün ilimize yeni markaları kazandıran ve Boluluların Dünya markalarına hesaplı fiyatlarla ulaşmasına imkan sağlayan tesis, sosyal etkinlik faaliyetleriyle Boluluların dinlenme mekanı olmaya devam ediyor.

DAHA HASSAS OLUNMALI

Özellikle bazı kurum ve kuruluşları Highway Alışveriş Merkezi’ne karşı daha hassas davranmaya davet ederek soruyoruz;

1- Fethullahçı Terör Örgütü yapılanmasının elindeyken her konuda tesise kolaylıklar sağlanırken, bu yapının, tesisten tasfiye edilmesinin ardından neden zorluklar çıkartılarak tesisin gelişmesi ve büyümesi önlenmek isteniyor?

2-D-100 bağlantı yolu şuan neden kapalı tutuluyor?  

5 yorum yapılmış
  • Sivilce
    4 Aralık 2016 • 13:28
    Bolu halkının günahı nedir?Hesaplı ve kaliteli ayrıca marka ürünleri outlet olduğu için hesaplı alma fırsatı boluluların elinden zorluk çıkarılarak alınmaya çalışılıyor..Çok değil bi kaç hün önce çok ünlü bi markanın beğendiğim bir ürününün highwayde bedeni kalmadığı için alamadım aynı ürünü 14burda daki mağazada buldum fakat ufacık minicik bi farkla(!) 100₺ daha pahalı!!Sorduğumuzda ise her zaman ki gibi orası outlet diye yanıt alıyoruz!
  • bolu
    4 Aralık 2016 • 12:25
    irfana katılıyorum
  • rfan
    4 Aralık 2016 • 04:41
    Burda 14 de destek vermek için olabilir mi?
  • Kemal
    4 Aralık 2016 • 05:30
    Bolu halkına eziyet etmek başka bir şey değil
  • Bolulu
    5 Aralık 2016 • 06:12
    14 Burdaya kimse gitmiyor, insanlar inadına higywaya gidiyor ve yetkililer bunu gördükçe çirkeflik yapıyolar, insanlara eziyet başka birşey değil
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.