VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 2 ARALIK CUMA...

2 Aralık 2016

.................

1-Borazanlar Mahallesi halkından; Şerafettin ve Rafiye Çiloğlu’nun Damadı, Neşet ve Cavidan Başbuğu’nun Oğlu, Ömür Şen ve Ahmet Başbuğu’nun Ağabeyi, Serpil, Serdar ve Nurcan’ın Enişteleri, Sevim Seçil Başbuğu’nun Eşi, Ulaş ve Özge Başbuğu’nun Babaları, Arzu Başbuğu’nun Kayınpederi, Sümerbank’tan Emekli; Arif BAŞBUĞU Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazında sonra Çığırtkanlar Mezarlığı’nda defnedilecektir.

 2-Ovadüzü Mahallesi halkından, Nurettin ve Süleyman Baykal'ın kardeşi, Hüsniye Baykal'ın eşi, Durmuş, Sinan Baykal ve Arzu Kahraman'ın babaları, Fadime Yerlikaya, Emin Kandemir ve Hanife Kavcıoğlu'nun abileri, Ovadüzü Mahallesi muhtarı, Ekrem BAYKAL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ovadüzü Mahalle Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 3-Kıbrıscık Kılkara Köyü halkından, merhum Mustafa Geyhan, merhume Satı Geyhan'ın oğlu, Durgül Geyhan'ın eşi, Fikriye, Ünsal ve Hilmiye Geyhan'ın abisi, Mustafa, Enes, Ayşe Geyhan ve Ecrin'in babaları, Kılkara Köyü eski muhtarı, Bayram GEYHAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Kılkara Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 4-Kültür Mahallesi halkından, Aysel Kırlıoğlu'nun eşi, Elif, Fatma ve Burcu Kırlıoğlu'nun babaları, Meryem Konuk, Ömer, Mustafa Kırlıoğlu ve İfagat Özçelik'in kardeşi, Nurettin KIRLIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Pembe Ulaş Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 5-Göynük Arıkçayırı Köyü halkından, Osman, Mehmet ve Kenan Özkaya'nın babaları,  İsmail ÖZKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Göynük Arıkçayırı Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 6-  Gerede İlçesi Seviller Mahallesi halkından Merhum İbrahim Bulut’un Eşi, Sezai Bulut’un Annesi, İbrahim Bulut’un Babaannesi, Erdoğan Erçelen’in Kayınvalidesi; Hacı Mürvet BULUT Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Ceamii’de kılınacak Cuma ve cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı’nda defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.