VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAR LASTİĞİ TAKMAYANLARA AĞIR CEZA GELİYOR

1 Aralık 2016

..................

Bolu Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri Bolu Dağı’nda geçiş yapan araçlar üzerinde kar lastiği uygulaması yaptı. Kar lastiği takmayan sürücülere 602 TL para cezası uygulanacak.

  D-100 karayolu Bolu Dağı Polisevi’nin önünde yapılan kar lastiği uygulamasında polis ekipleri İstanbul istikametine giden araçların lastikleri cihazlarla kontrol edilerek standartlara uygun olup olmadığı kontrol edildi.

  Şehirlerarası yollarda 1 Aralık ile 1 Nisan arasında ticari araçlara zorunlu kış lastiği şartı getirildiğini belirten Bolu Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Sönmez, "Ülkemizde 2012 yılından bu yana ticari araçlara kar lastiği mecburiyeti getirildi. Bu yıl da 1 Aralık tarihi itibariyle otobüs terminali ve şehirlerarası yollarımızda kar lastiği uygulamasına başladık. Ekiplerimiz ticari araçlarda denetimler yaparak kar lastiklerini kontrol edecekler. Kar lastiği uygulamasına uymayanlar olursa 602 TL idari para cezasını uygulayacağız. Kar lastiği olmayanlara da para cezası uygulandıktan sonra gerekli belgelerini verip bir sonraki durakta lastiklerini değiştirmeleri konusunda uyarıyoruz" dedi.

  

1 yorum yapılmış
  • eeksemer
    1 Aralık 2016 • 04:39
    dört lastik 600 lira birde ceza 600 lira vur eşeğin sırtına semeri üstüne de oturacak biri bulunur mutlaka.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.