VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 01 ARALIK PERŞEMBE

1 Aralık 2016

.........................

1-MHP Bolu İl Eski Başkanı İnşaat mühendisi Mansur ŞEN'in kayınpederi; Talat ÇETİN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tabaklar Mahallesi (Sakarya İlkokulu yanındaki evi önünde) Saat 11.30’da Helallik alınacak ve Adapazarı - Arifiye Hacıköy Mahallesi’ne götürülüp burada kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra, Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

2-Aydıncık köyü halkından Şerife DEMİR'in eşi,Bolu esnaflarından Metin DEMİR, Merhume Hicran ALAKUŞ, Selma ve Nuran ARDA'nın babaları, Fatih ve Tuğba DEMİR'in dedeleri; Mustafa DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aydıncık Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3-Dörtdivan İlçesi Kargıbayramlar köyü halkından Merhume Ayşe ÖZDEMİR'in eşi, Leman KAYKISIZ,Nezaket KAYKISIZ, Firdevs DOĞANGÖNÜL, Emine DOĞANGÖNÜL, Neşet ÖZDEMİR, Meryem ÖZDEMİR ve Nazlı ÖZGECİ'nin babaları; Mehmet ÖZDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kargıbayramlar Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.