VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FETÖ OPERASYONUNDA 7 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

28 Kasım 2016

....................

Bolu merkezli 7 ilde yapılan FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan 16 kişinin 7’si sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınanlar arasında Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak çalışan önemli bir ismin olduğu öğrenildi. 

 Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkarılarak gözaltına alınan 16 kişiden 7’si emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemi altında adliyeye götürülen kişiler arasında, örgütün önemli isimlerinden olduğu iddia edilen Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan M. Y.’nin olduğu öğrenildi.

2 yorum yapılmış
  • Ede
    29 Kasım 2016 • 04:49
    Sayın editör o soldaki arkadaş ( E.A) dün beraat etti. O başının dik olması Fetöş e burdayım demek için değil "başımız dik veremeyecek hesabım yok " demek içinmiş. Peki beraat ettiğini de haber yapacak mısınız ?
  • yaln
    15 Aralık 2016 • 09:30
    amcaoğlumun başı tabi dik olacak hiç bir terör faaliyetine katılmışlığı yok yargı karar vermeden siz nasıl olur da insanları yargılamaya kalkarsınız siz sadece haberinizi yapın bırakın yargılamayı adalet yapsın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.