VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALEV ALEV YANDI

27 Kasım 2016

..................

Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bir barakada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında söndürüldü. Baraka yıkılma ihtimaline karşı iş makinesiyle yıkıldı.

  Edinilen bilgiye göre, yangın Karacasu Beldesi’nde bulunan Orman İşletme Müdürlüğü lojmanlarının olduğu arazide meydana geldi. Kullanılmayan barakada çıkan yangını görev vatandaşlar Bolu ve Karacasu Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekiplere haber verildi. Alevler kısa sürede kontrol altına alınırken, barakanın çökme ihtimaline karşı iş makinesiyle yıkıldı. Yangınla ilgili inceme başlatıldı. 

  • ALEV ALEV YANDI
  • ALEV ALEV YANDI
1 yorum yapılmış
  • enol
    27 Kasım 2016 • 23:17
    bir saçmalık yüzünden daha büyük yangın olacaktı. neymiş bizler üç dört esnaf araçlarımızı oraadaki boş yerlere park ediyoruz diye biz oraya araçla girmeyeli diye iki girişi olan bu yerdeki girişin bir kapısına çirkince toprak dök digerine ise kilitli zincir çek neymiş içerden malzeme çalınıyormuş ulan malzemeleri çalan içki parasına satan senin elemanların. karacasu halkı degil.nerde bekçin işkur eleman gönderiyor çalışsın diye ama bunlar başka aleml
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.