VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOLANDIRDIĞI KİŞİLER TARAFINDAN REHİN ALINDI

27 Kasım 2016

.....................

Bolu’da yabancı uyruklu şahısları dolandırdığı iddia edilen ve dolandırdığı kişiler tarafından rehin alınarak darp edilen şahıs kaçarak polise sığındı. Dolandırıcı şahıs ve şahsı rehin alan 4 yabancı uyruklu kişi ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Doğu illerinden Bolu’ya gelen M.D. yanında getirdiği sahte altın sikkeleri Bolu’da yaşayan 4 Iraklı ve 1 Yemen’li şahsa yaklaşık 150 bin TL karşılığında sattı. M.D.’den aldıkları  sikkelerin sahte olduğu anlayan Ş.A., Y.K., M.A., A.K. ve M.A şahsı arayarak altın sikkelerden tekrar almak istediklerini söylediler.

2 GÜN BOYUNCA REHİN ALDILAR

Sahte sikkeleri satmak için şahısların evine giden M.D. 5 kişi tarafından darp edilerek 2 gün boyunca rehin alındı. Darp edilerek çeşitli yerlerinden yaralanan M.D. sabah saatlerinde diğer şahıslar uyurken evin camından kaçarak polise sığındı. Polis ekipleri M.D’nin söylediği adrese giderek 5 kişiyi gözaltına aldı. Ş.A., Y.K., M.A., A.K. ve M.A’nın verdikleri ifade sonrasında M.D.’nin dolandırıcı olduğu anlaşıldı.

TOPLAMDA 200 BİN TL DOLANDIRMIŞ

 Batı Karadeniz illerinde çok sayıda kişiyi yaklaşık 200 bin TL dolandıran M.D. ‘Nitelikli dolandırıcılık’, M.D.’yi rehin alarak darp eden  Ş.A., Y.K., M.A., A.K. ve M.A ise ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildiler.

  • DOLANDIRDIĞI KİŞİLER TARAFINDAN REHİN ALINDI
  • DOLANDIRDIĞI KİŞİLER TARAFINDAN REHİN ALINDI
  • DOLANDIRDIĞI KİŞİLER TARAFINDAN REHİN ALINDI
  • DOLANDIRDIĞI KİŞİLER TARAFINDAN REHİN ALINDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.