VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA MAÇ SONUNDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

26 Kasım 2016

....................

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Rakip duran toptan golü bulduktan sonra tamamen oyun onların istediği şekle dönüştü. Biz bugün orta sahada istediğimiz dengeyi bulamadık. Bu yüzden de ileride çok fazla verimli olamadık” dedi.

Boluspor Bandırmaspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, Teknik Direktör Fuat Çapa eksiklerden dert yandı. Çapa, “Rakibin son oynamış olduğu iki karşılaşmaya baktığımızda özellikle ilerde çok çabuk olan oyuncuları vardı. Duran toplardan gayet verimli sonuç alıyorlardı. Son atmış oldukları 3 golün 2'si duran toptan. Biz karşılaşmaya 2 tane eksik oyuncumuz ile gelmiştik. Santos ve Özgür İleri cezalı olmalarından dolayı yoktu. Maçın ilk dakikalarında ise Anco Jansen'in sakatlanması açıkcası planlarımızı bozdu. Maçtan önce konuştuğumuzda birincisi orta sahada kaptırılan ve kontra ataklara dikkat etmemiz gerektiğini söylemiştik. İkincisi de duran toplardı” diye konuştu.

“Oynadığımız oyunun altında bir oyun sergiledik”

Çapa, “Rakip duran toptan golü bulduktan sonra tamamen oyun onların istediği şekle dönüştü. Biz bugün orta sahada istediğimiz dengeyi bulamadık. Bu yüzden de ileride çok fazla verimli olamadık. Bu işin gerçeği. Bugün normal oynadığımız oyunun altında bir oyun oynadık. Bandırmaspor'u tebrik ediyorum. Bizde bundan sonraki süreçte önümüzdeki hafta oynayacağımız karşılaşmaya bakıp telafi etmeliyiz. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada bu fırsatı iyi değerlendiremedik. Bunu sonraki oynayacağımız karşılaşmalarda değerlendirmeye çalışacağız."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.