VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİLİK ETRAFINDA GÜVENLİK ARTTIRILDI

25 Kasım 2016

......................

Adana Valiliği’nin yanında bulunan halka açık otoparkta gerçekleştirilen bombalı saldırı sonrasında Bolu Valiliği’nin arkasında bulunan eski Tapu İl Müdürlüğü’nün önünde bulunan otopark kapatıldı. Bolu Belediyesine ait çekiciyle, sahibine ulaşılamayan araçlar kaldırılırken, otoparkın bundan sonra kapatıldığı öğrenildi.

Bolu Takip Gazetesi’nden Hakan Aydın’ın haberine göre, PKK ve Fethullahçı Terör Örgütü olmak üzere, diğer terör örgütlerinin de eylemlerinde resmi kurumları hedef alması üzerine Bolu Valiliği’nde de güvenlik önlemleri arttırılmıştı. Daha önce Valilik girişine güvenlik bariyerleri, Valilik içerisine ise X-Ray cihazları ve Valiliğe girenlerin kimlik bilgileri alınmaya başlanmıştı.

OTOPARK KAPATILDI

Adana Valiliği’nin yanında bulunan halka açık otoparkta gerçekleştirilen bombalı saldırı sonrası, Bolu Valiliği tarafından Bolu Belediyesi’ne gönderilen bir yazı ile eski Tapu Kadastro İl Müdürlüğü binası önünde bulunan açık otoparkın ‘güvenlik’ nedeniyle kapatılması istendi. Bolu Valiliği’nden gelen talep sonrası harekete geçen Zabıta ekipleri, Cuma sabahı açık otoparkı araç giriş-çıkışına kapattı. Otopark içerisinde bulunan araç sahiplerine telefonla ulaşılarak araçları kaldırmaları istenirken, sahibine ulaşılamayan araçlar ise çekici yardımıyla kapatıldı.

  • VALİLİK ETRAFINDA GÜVENLİK ARTTIRILDI
  • VALİLİK ETRAFINDA GÜVENLİK ARTTIRILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.