VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAÇ SONRASINDA CADDE KARIŞTI

20 Kasım 2016

FENERBAHCE - GALATASARAY MAÇI SONRASINDA KAVGA paylaşan: safar24

.....................

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederken, Bolu’da kutlama yapan Fenerbahçe taraftarları ile cadde de yürüyen Galatasaray taraftarları arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada bir Galatasaray taraftarı yaralanırken, Fenerbahçe taraftarı polis ekipleri tarafından yere yatırılarak gözaltına alındı.

  Fenerbahçe’nin zaferiyle sonuçlanan derbi sonrasında sarı lacivertli taraftarlar İzzet Baysal Caddesi’nde galibiyetin coşkusunu kutladılar. İzzet Baysal Caddesi Hitit Sokak çıkışında Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar arasında sözlü atışma yaşandı. Caddede kız kardeşiyle yürüyen Galatasaray taraftarı Fenerbahçe taraftarları tarafından darp edildi.

FENEBAHÇELİ TARAFTAR UZUN SÜRE DİRENDİ

Olay sonrasında bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, Fenerbahçeli taraftarı gözaltına almak isterken, şahıs uzun süre direndi. Polis, taraftarı yere yatırdıktan sonra kelepçeleyerek gözaltına aldı. Kavgada kafasından yaralanan Galatasaray taraftarı 112 acil ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındı.  Polis bölgede uzun süre taraftarları dağıtmak için çaba harcadı.

 

 

  • MAÇ SONRASINDA CADDE KARIŞTI
  • MAÇ SONRASINDA CADDE KARIŞTI
  • MAÇ SONRASINDA CADDE KARIŞTI
  • MAÇ SONRASINDA CADDE KARIŞTI
2 yorum yapılmış
  • krolu
    20 Kasım 2016 • 14:30
    Gereksiz kendi sehrinizin takimini bukadar desteklemezsiniz onu geçtim birbirlerinizi yersiniz. Yazik
  • AdemKOCABA
    20 Kasım 2016 • 20:03
    Sözde spor müsabakaları centilmenlik adına düzenlenir, buralara harcanan paralarla işyeri acilsa hem işsizlik önlenir, hem de oluşacak uretimle arz artar fiyatlar bir seviyede kalır, fakirler de sevinir. İnsanlar kamplara ayrılıp birbirlerine hasim olmazlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.