VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NECİP ÇARIKÇI ÇOK MUTLU

20 Kasım 2016

...................

Boluspor kendi evinde Altınordu’yu 3-2 mağlup ederken, Başkan Necip Çarıkçı, “İyi yoldayız. Hedefimiz 3 maçta 3 galibiyet almaktı. İlk maçımızı kazandık. Bandırmaspor ve Balıkesirspor maçlarından da inşallah galibiyet alırız” dedi.

  Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Altınordu iyi bir takım ve zor bir maç oldu. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. İlk yarıda iyi oynamadık ancak ikinci yarıda daha iyi oynadık.  Kaçırdığımız pozisyonlar oldu. İyi yoldayız, hedefimizde  3 maç vardı. Bu 3 maçın hepsinden galibiyetle ayrılmak istiyorduk.  İlk maçımızı kazandık. Bandırmaspor ve Balıkesirspor maçlarından da  inşallah galibiyet alırız. Altınordu takımını tebrik ediyorum. Genç ve koşan bir ekip kurmuşlar" diye konuştu.

“TARAFTARIMIZIN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUZ”

Çarıkçı, “Taraftarımızın beklentilerini biliyorum. Devreye kadar 5 maçımız kaldı ve hepsini kazanmak istiyoruz. Bu sezon taraftarımız şampiyonluğa inandı. Devre arasında takviyelerimiz olabilir. TFF 1. Lig uzun bir maraton. Hocamızla oturup konuşacağız. Bu maratonda iyi yoldayız” ifadelerini kullandı.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.