VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN STADYUM AÇIKLAMASI

19 Kasım 2016

.........................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, facebookta Boluspor taraftarları tarafından soru yağmuruna tutuldu. Yeni stadyumla ilgili sorulara cevap veren Başkan Yılmaz, stadyumun Büyüksu Projesi içerisinde kalması nedeniyle önceliğin Büyüksu Projesi’ne verildiğini belirtti.

Haber: Ebru EYVAZOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Bolu’daki çalışmalar hakkında sorular üzerine açıklamalarda bulunan Başkan’a en fazla yeni stadyumun ne zaman yapılacağı soruldu. Bolulu sporseverler ve Boluspor taraftarları tarafından adeta soru yağmuruna tutulan Yılmaz, stadyumun taşınmasındaki gecikmenin perde arkasını anlattı.

“TAŞINMASI GECİKTİ”

Yeni stadyum alanının Karaçayır’da olduğunu ve Karaçayır’ın bir spor merkezi olarak Büyüksu Projesi’ni de içinde yer aldığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Bolu bir spor merkezi olacak dedik. Karaçayır’ı da merkez olarak belirledik. Bunun için de şehir merkezinde bulunan stadyumun Karaçayır’a taşınmasını tasarladık. Stadyum Karaçayır’da 40 dönümlük bir alana yapılacak. Ancak Büyüksu Projesini geliştirince stadyum da bu projenin içinde kaldı. Dolayısıyla Büyüksu Projesine öncelik verdiğimiz için stadyumun taşınması gecikti. Ancak Büyüksu Projesi şekillenmeye başlayınca stadyumu taşımak için de çalışmalara başlayacağız. Eski stadyumun olduğu yer de bir yeşil alan olarak Bolu’ya kazandırılacak. Oranın da avam projeleri hazır” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • SelamiTARHAN
    21 Kasım 2016 • 12:14
    Bolu ve bolulular spordan ne kadar faydalanacak ve bundan evine kaç kişi ekmek götürebilrcek? Bu şehre lütfen üretime dayalı olan ve iş imkanları yaratan kurunlar kazandırınız. 15 günde 11 kişinin top oynayacağı ve 300 ila 500 kişinin seyredeceği bir oyun için değil, boluluya iş ve aş kazandıracak işler için enerji sarfedin lütfen.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.