VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 18 KASIM CUMA

18 Kasım 2016

..............................

1-ORÜS'te İnşaat Mühendisi olarak uzun yıllar çalışan Arhavili Jülide Güler'in eşi, Tevfik ve Esra' nın babaları; Metin GÜLER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda ikindi ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.

2-Çömlekçiler köyü halkından (merhum)Feyzullah ve Fatma ÖZDEMİR'in oğlu (merhum) terzi Ali ÖZDEMİR ve Züccaciyeci İsmail ÖZDEMİR'in yeğeni, sanayi esnaflarından Naci ÖZDEMİR, Hamiyet AKMAN ve (merhume) Ayşe ÇETİN'in abileri, Çiğdem ÖZDEMİR'in eşi, Şenol ve Feyzullah ÖZDEMİR'in babaları, diyanet eğitim merkezi çalışanlarından; Erol ÖZDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Küplüce Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Çömlekçiler Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 3-Mudurnu İlçesi Sarpıncık halkından Merhume Fatma DUMAN'ın eşi, Mehmet DUMAN ve Müzeyyen ŞAHİN'in babaları, Ziraat bankasından emekli Mehmet ŞAHİN'in kayınpederi, Nuket Şahin SARIKAYA, Necdet ŞAHİN,İsmail DUMAN ve Aynur ÖZTÜRK'ün dedeleri; Eşref DUMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sarpıncık Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 4- Çatakören Köyü halkından Merhum Hasan ÖZDEMİR'in eşi, Ahmet ÖZDEMİR, Naciye CANER ve Gürsel DOĞAN GÖNÜL'ün anneleri, Sercan ve Seçil ÖZDEMİR'in babaannesi, Sedat, İlknur, Merve, Caner, Ufuk ve Ayşegül DOĞAN GÖNÜL'ün anneanneleri, Mehmet CANER'in kayınvalidesi; Fatma ÖZDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çatakören Köyü Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Çorum ili, İskilip ilçesi Sorkun köyü halkından, Ramazan, Hasan, Bekir, Mustafa UĞUR, Rahime BAYRAM ve Merhume Meryem UĞUR'un babaları, Mustafa BAYRAM'ın kayınpederi; Mehmet UĞUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karamanlı Mahallesi Yeşil Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

6- Mudurnu ilçesi Bostancılar Köyü halkından, Mustafa SÖBÜTAY'ın eşi, Gölyüzü Mahallesi esnaflarından kasap Murat'ın annesi, Mustafa ACAR'ın ablası; Hatice SÖBÜTAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Bostancılar Köyü Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.