VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YOĞUN KAR YAĞIŞI GELİYOR

15 Kasım 2016

....................

Meteoroloji hava sıcaklığının hızla düşeceğini bildirdi. Çarşamba günü ise Bolu ve çevresi -3 dereceye düşerken derece Perşembe gecesi -6’yı görecek. Bolu’da Çarşamba gününden itibaren 2 gün kar bekleniyor.

Meteoroloji Doğu Karadeniz' in iç kesimleriyle, Doğu Anadolu' nun kuzeyi için yoğun kar yağışı uyarısında bulunurken Abant Tabiat Parkı, Bolu Dağı ve Kartalkaya’da kar yağışı başladı.  Yetkililer, kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzluklara, ulaşımda aksamalara buz ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

BOLU’DA LAPA LAPA KAR YAĞDI

Bolu’da doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı’nda yağan kar ile birlikte ağaçlar ve yeşil alanlar beyaza büründü. Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 5 dereceye kadar düştüğü Abant Tabiat Parkı’nda kar yağdı. Aralıklarla etkili olan yağmurun ardından başlayan kar ile birlikte tabiat parkını çevreleyen çam ormanları ve yeşil alanlar beyaz örtüyle kaplandı. Karla kaplı ormanların gölle bütünleşmesiyle eşsiz manzaralar ortaya çıktı.

 Kartpostallık görüntülerin oluştuğu Abant, tatilcileri büyüledi. Tatilciler göl çevresinde ve iskelelerde yürüyüşe çıkıp bol bol fotoğraf çekti. Kimi tatilciler de faytonlarla göl turu attı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.