VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SON DAKİKADA YIKILDIK

6 Kasım 2016

....................

Boluspor Göztepe deplasmanında son dakikada yediği penaltı golüyle deplasmanda 1-0 mağlup oldu.  

Boluspor, TFF 1’inci ligin 10’uncu haftasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 0-0 berabere bitirdiği karşılaşmada Göztepe’ye 90’ıncı dakikada penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar, Poepon, Emre ve Jansen ile girdiği mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremeyince sahadan mağlup ayrıldı. Kırmızı beyazlılar aldığı bu mağlubiyetle 20 puanda kaldı.

GÖZTEPE BASKILI BAŞLADI

Karşılaşmaya Göztepe’nin vuruşu ile başlandı. Karşılaşmaya Göztepe, Boluspor’a oranla daha atak başlayan taraf oldu. Boluspor, ilk tehlikeli atağını maçın 13’üncü dakikasında buldu. Emre’nin kullandığı korner atışında kafayı vuran Özgür’ün şutu kaleci Günay’da kaldı. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

POEPON DİREĞİ GEÇEMEDİ

Boluspor maçın 20’inci dakikada gole çok yaklaştı. Murat Yıldırım, ceza yayı üzerinden Poepon’i gördü. Poepon’in vuruşu ilk pozisyonda direkten oyun alanına geri döndü. Pozisyonun devamında önünde kalan topu boş ağlara göndermek isteyen Emre Kılınç’ın vuruşunu Gençer çizgi üzerinden çeldi. Boluspor bu dakikada mutlak bir gol pozisyonundan faydalanamadı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın 30 dakikalık bölümü golsüz eşitlikle geçildi. İlk 30 dakikalık bölümde her iki takımda orta alanda kaptıkları toplarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

EMRE POZİSYONDAN FAYDALANAMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor ikinci yarıya ilk yarıdaki onbiriyle başladı. Maçın 53’üncü dakikasında Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Jansen’in sol kanattan yaptığı ortayı iyi takip eden Emre Kılınç, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yerden bir vuruşla topu ağlara göndermek isteyen Emre’nin vuruşunu Günay iki hamlede kontrol etti.

 GOLE ÇOK YAKLAŞTIK

Karşılaşmanın 60 dakikalık bölümü golsüz eşitlikle geçildi. Bu dakikalarda her iki takımda orta alanı kalabalık tuttu. Boluspor maçın 68’inci dakikasında gole çok yaklaştı. Soner’in Göztepe defansının arkasında attığı topta kaleci Günay ile karşı karşıya kalan Jansen ilk pozisyonda topu kaleciye nişanladı, pozisyonun devamında Jansen, Poepon’i gördü, Poepon’in vuruşu üstten auta çıktı. Karşılaşmanın 69’uncu dakikasında Boluspor ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Jansen oyundan çıktı, Fatih Turan oyuna girdi.

GÖZTEPE PENALTIYLA GOLÜ BULDU

Boluspor maçın 77’inci dakikasında ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Murat Yıldırım oyundan çıktı, Yusuf Emre oyuna girdi. Maçın 78’inci dakikasında Furkan sarı kart gördü. Maçın 90’ıncı dakikasında Göztepe penaltı kazandı. Umut penaltıdan Göztepe’yi 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Oyunun son anlarında Boluspor’da son oyuncu değişikliği yapıldı. Furkan oyundan çıktı, Berat oyuna dahil oldu. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, Göztepe’ye 90’ıncı dakikada penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Kırmızı beyazlılar, aldığı bu mağlubiyetle 20 puanda kaldı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.