VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 6 KASIM PAZAR

6 Kasım 2016

.......................

1- Aktaş Mahallesi sakinlerinden, Safiye ÇALIŞKAN'ın eşi, Sevim KUMAŞ ve Safiye ÇEKER'in babası, Metin KUMAŞ ve Mustafa ÇEKER'in kayınpederi, Engin, Fatih ÇEKER, Ekrem, Serdar KUMAŞ'ın dedeleri, Bolu esnaflarından terzi ve İnkilap İlkokulundan emekli; Kemal ÇALIŞKAN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aktaş Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Örencik Köyü Mezarlığı’na defnedilecektir.

 2- Çıkınlar Mahallesi sakinlerinden, emekli ormancı Selahattin ÖZAKYOL'un eşi Merhum Mehmet ve Merhume Hacer ERKAN'ın kızı, İsmail ERKAN ve Merhum İbrahim ERKAN'ın ablaları, Nezahat YAVUZ, Selahattin ÖZAKYOL Merhume Nurhayat DEMİR ve Onur Market sahibi Alaattin ÖZAKYOL'un anneleri, Ahmet YAVUZ, Saliha ve Saadet ÖZAKYOL'un kayınvalidesi, Onur, Dilek, Ozan ve Melike ÖZAKYOL'un babaanneleri, Oktay, Metin, Nihal ,Merve'nin anneanneleri; Emine ÖZAKYOL Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün 500 Evler Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Dodurga Mahallesi Mezarlığı’na defnedilecektir.

 3- Dodurga Mahallesi sakinlerinden, Fatma ALTINBAŞ'ın eşi, Dilek, Özlem, Özler ve Melek ALTINBAŞ'ın babaları, İrfan ESEN ve Seher KURT'un abisi, Baysal Taksi’den emekli; Cevdet ALTINBAŞ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dodurga Mahallesi Şahinoğlu Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı’na defnedilecektir.

  4- Beşkavaklar Mahallesi sakinlerinden, Fatma KACABAŞOĞLU'nun eşi, Pınar, Cihangir ve Nurcan KOCABAŞOĞLU'nun babası, Devlet Su İşleri Gölköy Tesisleri’nden emekli; Muhittin KOCABAŞOĞLU Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beşkavaklar Mahallesi Yeni Camii’de kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Doğancı Köyü Mezarlığı’na defnedilecektir.

 5- Mudurnu ilçesi Samat Köyü sakinlerinden, Mehmet ve Dilek ERDEM'in oğlu; Tahsin ERDEM Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Samat Köyü Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.