VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU ADAM TAM HASTA!

3 Kasım 2016

.......................

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde uyuyan hamile eşinin kendisini aldattığı iddiasıyla dövdükten sonra bıçaklayan Fazlı Yasdık 14 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yasdık mahkemede, “Sırf kadın diye bana bu cezayı verdiniz” dedi.

 Edinilen bilgiye göre, 2014 yılının Ekim ayında, iddiaya göre 4 çocuk babası olan Fazlı Yasdık, gece uyurken rüyasında eşinin kendisini aldattığını gördü. Gördüğü rüyanın etkisinde kalan Fazlı Yasdık uykusundan uyanarak yanında bulunan hamile eşi G.A.’yı dövdükten sonra bıçaklayarak ağır yaraladı. Karnındaki bebeğiyle birlikte hastaneye kaldırılan G.A. tedavisinin ardından taburcu olarak eşi hakkında şikayetçi oldu.

“Neden benimle görüşmeye geliyorlar”

‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’,  ve ‘tehdit ve hakaret’ suçlamalarıyla hakkında 29 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Fazlı Yasdık Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Başka bir suçtan hükümlü olan ve tutuksuz olarak yargılanan Fazlı Yasdık kendisine atılı suçları reddederek, “Madem ben bu kadar kötü bir insanım neden benim cezaevinde görüşüme geliyorlar” şeklinde kendisini savundu.

Verilen karar isyan etti

Mahkeme heyeti tarafından suçu işlediğine kanaat getirilen Fazlı Yasdık'a iyi hal indirimi de uygulanarak 14 yıl 4 ay 16 gün hapis ceza verilmesine karar verildi. Sanık kararın ardından mahkeme salonundan çıkartıldığı sırada, 'Sırf kadın olduğu için bu kadar fazla ceza veriyorsunuz' diyerek sitem etti.

Çocuklarını öldürmek istemişti

Fazlı Yasdık, 2014 yılının Kasım ayında eşi G.A. ile evleri ayırdıktan sonra 4 çocuğuyla birlikte yaşarken, çocuklarına 'Bu dünya kötü, ölüp gidelim' diyerek ilaçla zehirlemişti. Bu olaydan sonra çocuklar anneye teslim edilmiş ve 2015 yılının Eylül ayında Fazlı Yasdık 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • KONTROLDEN ÇIKAN TIR ŞARAMPOLE YUVARLANMAKTAN SON ANDA KURTULDU
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.