VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İTFAİYECİLERİ CANINDAN BEZDİRDİ

2 Kasım 2016

.........................

Bolu’da soğuktan korunmak için park halindeki araçların motor kısmına giren kedi itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. 4 aracın motoruna giren kediyi kurtarmak isteyen itfaiyeciler son araçta pes ettiler.

 Edinilen bilgiye göre, Bolu’da Tabaklar Mahallesi Haznedarlar Sokak üzerinde park halinde olan bir otomobilin yanından geçen vatandaşlar aracın içinden gelen kedi sesi duydular.  Otomobilin altına bakan vatandaşlar kedinin arabanın motor kısmında olduğunu fark edince durumu Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdiler. Olay yerine kurtarma ekipleri araç sahibine ulaşarak aracın ön kaput kısmını açtırdı. Dakikalarca araçta bulunan kediyi arayan itfaiyeciler bir süre sonra park halinde bulunan başka bir araçtan da kedi sesi duydu.

NOT BIRAKTILAR

İlk araçtaki kedinin yan tarafta bulunan araca geçtiğini anlayan itfaiye ekipleri bu kez de ikinci aracın sahibini olay yerine çağırarak kediyi kurtarmak için çaba harcadılar. Her seferinde başka bir araca kaçarak motor kısmına giren kediyi bir türlü yakalayamayan itfaiye ekipleri son aracın sürücüsüne ulaşamayınca “Arabanızın motorunda kedi var, itfaiyeye haber verin” şeklinde not yazarak olay yerinden ayrıldılar.

Aracına kedi giren Fatih Yılmaz, soğuk havalarda vatandaşların bu tür durumlara karşı tedbirli olması gerektiğini belirterek, “Kış aylarında otomobillerin çalıştırılmadan önce en azından bir dinlemek daha uygun olur. Araçlara girebilecek sokak hayvanlarının canına kastetmemiş oluruz” dedi.

 

  • İTFAİYECİLERİ CANINDAN BEZDİRDİ
  • İTFAİYECİLERİ CANINDAN BEZDİRDİ
  • İTFAİYECİLERİ CANINDAN BEZDİRDİ
  • İTFAİYECİLERİ CANINDAN BEZDİRDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.