VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 01 KASIM SALI

1 Kasım 2016

.........................

1- Mudurnu ilçesi Kacık Köyü sakinlerinden İbrahim ve Hatice Demir'in oğlu Kemal Demir'in abisi, Fatma Demir'in eşi, Serpil, Nermin ve İhsan Demir'in babası, Kredi Yurtlar Kurumu Personeli; Bilal DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çıkınlar Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Köroğlu sürücü kursu sahipleri Ercan Gülen, Kadir Gülen, Sedaştan emekli Elektrik Mühendisi Ramiz Nadir Gülen ve Sevcan Özyavuz'un annesi; Meziyet Mutlu GÜLEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Elmalık Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Gerede İlçesi Örencik Köyü halkından Osman ve Mustafa Öztürk’ün annesi, Fahri ve Eyüp Öztürk’ün Babaannesi; Döndü ÖZTÜRK Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Yeni Camii’de kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Örencik Köyü’nde defnedilecektir.

 4-  Gerede İlçesi Demirciler Mahallesi halkından Merhum Hacı Durmuş Şen’in Eşi, Mevlüt Şen’in Kayınvalidesi, Durmuş ve Ferruh Şen’in Babaanneleri, Alaattin Şen’in Anneannesi; Hacı Makbule ŞEN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aktaş Köyü Gölcük Mahallesi’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.

5- Gerede İlçesi Mukamlar Köyü halkından Ali Babayiğit’in Eşi, Fevzi Babayiğit’in Annesi; Emine BABAYİĞİT Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mukamlar Köyü’nde öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir. 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.