VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 31 EKİM PAZARTESİ

31 Ekim 2016

.....................

1-Yeniakçakavak Köyü sakinlerinden, Fahrettin SARIARSLAN'ın eşi, Hayrettin SARIARSLAN'ın annesi, Susuzkınık köyünden Hüseyin ERGÜL'ün kardeşi; Nazire SARIARSLAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeniakçakavak Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrıscık İlçesi Belen Köyü sakinlerinden, Nezaket ÇINAR'ın eşi, Güllü, Alev, Huri ÇINAR'ın babaları, Özgür KODAL'ın kayınpederi, Basri ÇINAR ve (merhum) Nevzat ÇINAR'ın abisi; Kerim ÇINAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık  Belen Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Mudurnu İlçesi Yazılar Köyü sakinlerinden, İrfan ÖZDEMİR'in eşi, Hatice SARIMSAKÇI, İsmail ve Rıdvan ÖZDEMİR'in anneleri, Mehmet SARIMSAKÇI'nın kayınvalidesi; Ayşe ÖZDEMİR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Yazılar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Kıbrıscık İlçesi Yazıcak Köyü sakinlerinden (merhume)Adiye AKMAZ'ın eşi, sedaş'dan emekli Halit ve Hasan Hüsayin AKMAZ, Süleyman AKMAZ, Satı GÜRSEL'in babaları ,emekli nüfus müdürü; Hasan Kamil AKMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Kültür Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

5- Mengen İlçesi Pazarköy Köyü halkından Dr. Zekai SEÇKİN’in babası; Refik SEÇKİN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Pazarköy Köyü’nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

6- Gerede İlçesi Göynükören Köyü halkından Öğretmen Yılmaz Değercan ve Aydın Değercan’ın Babaları; Galip DEĞERCAN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Göynükören Köyü’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.

7- Gerede İlçesi Yakakaya Köyü halkından İsmail Yaka’nın Babası, Seyit Ali Yaka’nın Amcası; Ali YAKA Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yakakaya Köyü’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.

8- Gerede İlçesi Macarlar Köyü halkından Kebap Bank’tan Ramazan Biçer’in Dedesi; Hasan BİÇER Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Macarlar Köyü’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.