VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 29 EKİM CUMARTESİ

29 Ekim 2016

........................

1- Köroğlu Mahallesi sakinlerinden Merhum Selahattin Can'ın eşi, Beşir Can ve Fatma Şen'in annesi, Merhum Hüseyin, Şerafettin, Abdullah ve Halil Özkan'ın ablası, Ovadüzü İmamı Sabahattin Şen'in kayınvalidesi; Sare CAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ovadüzü Camii'nde kılınan öğle ve cenaze namazı sonrası Çıkınlar Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.

2- Kıbrıscık İlçesi Alan Kuzca Köyü sakinlerinden Merhum Mustafa, Nihat Benli, Halime Bağatır ve Nazmiye Tabur'un babası, Selnaz Benli'nin kayınpederi, Kuzca Köyü Muhtarı Süleyman Bağatır, Nihat ve Erol Benli'nin dedesi, Kuzca Köyü Eski Muhtarı; Afer BENLİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Alan Kuzca Köyü Camii'nde kılınan öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedildi.

3- Aşağı Soku Mahallesi sakinlerinden Vedat Tokpınar'ın eşi, Ali Tokpınar'ın annesi, Ahmet Dolapçı'nın torunu, Merhum Mevlüt İncesoy ve Safure İncesoy'un kızı, Erol İncesoy'un kardeşi; Fatma TOKPINAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Hacı Nakkaş Camii'nde kılınan öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedildi.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.