VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 25 EKİM SALI

25 Ekim 2016

....................

1-Seben İlçesi Kızık köyü halkından, Necati GÜDEN'in eşi (merhum) Kazım GÜLEÇ ve Ayşe GÜLEÇ'in kızı, Saffet, Nevzat GÜDEN ve (merhum) Mehmet GÜDEN'in yengeleri, Naciye, Bedriye ve Beşir GÜLEÇ'in ablaları; Saniye GÜDEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası merkez mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrıscık İlçesi Alankuzca Köyü halkından, Nurettin TABUR'un abisi, Şerafettin ve Hasan TABUR'un babaları; Yusuf TABUR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ankara İli Beypazarı İlçesi Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonras Beypazarı Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

 3-Salıbeyler Mahallesi halkından (merhum) Cemali İLTİR'in eşi, emekli öğretmen Hüseyin İLTİR'in annesi, belediyeden emekli memur Huriye İLTİR'in kayınvalidesi, Selçuk, Serpil ve  Esra İLTİR'in babaannesi;  Hacer İLTİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi  bugün Salıbeyler Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Ketenler Köyü halkından (merhume) Emine TİTİZ'in eşi, Huriye HIRACIOĞLU, Ayşe TİTİZ'in babası, Emre ve Eren HIRACIOĞLU'nun dedeleri, Ali HIRACIOĞLU'nun kayınpederi; Kadir TİTİZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Ketenler Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 5- Topardıç Köyü halkından Merhum İsmail GÖKMENOĞLU'nun eşi, Ali GÖKMENOĞLU'nun annesi, Rafet, Hayriye, Salih ve Muhammet GÖKMENOĞLU'nun babaannesi; Salime GÖKMENOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Topardıç Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 6- Gerede Hacılar Köyü halkından, Merhum Molla İbrahim’in kızı; Ayşe ÖZALP Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hacılar Köyü’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir.

7- Gerede Ibrıcak Köyü halkından İsmail ın eşi, Gerkonsan’dan emekli Fikri, Erdoğan ve İsmail Çetin’in anneleri; Zehra ERDOĞAN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ibrıcak Köyü’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.