VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN DOBRA AÇIKLAMALAR

24 Ekim 2016

........................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Simit de satarım, mısır da satarım ama ne Bolu'yu ne de Boluluları satarım. Sattıranlara da göğsümü siper ederim. Bunu herkes iyi anlasın” dedi. Yılmaz, “Ne zaman Bolu ve Bolulu vatandaşlar için güzel bir iş yapsak hemen saçma sapan dedikodular üretiliyor” diye konuştu.

Olay Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kasım Şahin’in sorularını yanıtlayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İzzet Baysal Caddesinde yapılan renkli asfalt çalışmalarıyla ilgili eleştirilere yanıt verdi. Yılmaz, “Ya arkadaş ben bu insanları anlayamadım. Ne zaman Bolu ve Bolulu vatandaşlar için güzel bir iş yapsak hemen saçma sapan dedikodular üretiliyor. Herkes şunu iyi bilsin asfaltı Bolu Belediyesi üretiyor cadde üzerinde ki işleri de Bolu Belediyesi elemanları yapıyor. Kimseye bir rant sağlamıyoruz, kimsenin cebine para sokmuyoruz. Her şeyi Bolu Belediyesi çalışanları yapıyor. Yani Bolu Belediyesi yapması gereken işleri yapıyor. İftira atan kim varsa gelsin bana ve belediyemize hesap sorsun. Kimin cebine para sokmuşuz gerçeği öğrensinler. Biz hizmet için varız, Bolu için varız, vatandaşlarımız için varız" dedi.

PARKE TAŞI FABRİKASINI OĞLUMUN SANIYORLAR

Başkan Yılmaz, kendisi adına bir çok şehir efsaneleri üretildiğini ve bunlarında hiç bir zaman gerçeği yansıtmadığını belirterek başından geçen bir olayı şöyle anlattı;

"Geçenlerde şok bir olay yaşadım. Yolda yürürken bir bayan önüme geçerek 'Başkan bey, oğlunuz Belediye'ye ait olduğu bilinen parke taşı üretim yerinin sizin oğlunuza ait olduğu ve paraları ona kazandırdığınız söyleniyor. Bana bir cevap ver bakalım' Ya arkadaş böyle bir saçmalık olur mu? Yıllardır Belediye'ye ait olan bir yer, Bolu halkı için çalışan bir yer nasıl olurda benim oğlumun olur? Buna sağır sultanlar bile güler. Böyle saçma sapan şehir efsanelerine kimse inanmasın. Benim makam odamın kapısı 24 saat halka açıktır. Bu iyi bilinsin."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.