VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN ERCOŞKUN'A İNANMADI

21 Ekim 2016

...................

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Ali Ercoşkun’un verdiği  cevapların beni tatmin etmesi önemli değil. Kamuoyunu tatmin edip etmemesi önemli. Ama gördüğüm şu, Benim dışımda AKP’li siyasi arkadaşlarını da pek tatmin etmişe benzemiyor. O yüzden bu konuyu polemik düzeyinde sürdürmek istemiyorum” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu Başkanlığındaki yeni yönetim kurulunu Karaçayır Mahallesi ’ndeki sosyal tesislerde ziyaret eden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a Merkez İlçe Başkanı İlkay Gürkan, Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Karagöz ve partililer eşlik etti.

“NEDEN ÖNÜNÜ KAPATIYORSUN” DEDİM

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tanju Özcan, AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun’la aralarında günlerdir yaşadıkları FETÖ tartışmalarıyla ilgili noktayı koydu. Özcan, “Ben Ali Erçoşkun’a FETÖ’cü demedim. Ama ’FETÖ’cüleri kollamasını hayretle karşılıyorum. Niye bunu yapıyorsun? Niye bir kamu görevlisi hakkında FETÖ ile ilgili iddia varsa bunun araştırmak yerine önünü kapatmak istiyorsun’ dedim. Niye bunun avukatlığına soyunuyorsun daha konu araştırılmadığını sordum” diye konuştu.

“AKP’Lİ SİYASETCİLERDE İNANMADI”

“Ama verdiği cevapların beni tatmin etmesi önemli değil, kamuoyunu tatmin edip etmemesi önemli. Ama gördüğüm şu; Benim dışımda AKP’li siyasi arkadaşlarını da pek tatmin etmişe benzemiyor. O yüzden bu konuyu polemik düzeyinde sürdürmek istemiyorum. Ama Ali Bey şimdiye kadar sergilediği tutum dışında çok farklı bir tutum sergilemek zorunda, eğer kamuoyunda kendini bu yapı ile aklamak istiyorsa.”

“ŞİRKETİN SAHİBİ OLDUĞU ORTADA”

Ali Erçoşkun’un ’Bu Örgüte yardım yapmadım’ sözüne de değerlendiren Özcan, “Ali Beyi o sözüne gülerek cevap vermek istiyorum. Bunun herkes biliyor. Söz konusu şirketin ana parçası olduğu hatta şirketin sahibi olduğu ortada. Ticaret sicil kayıtlarını gösteriyor. Ama şirketin muhasebe kayıtları incelenirse bence incelenmeli, sayın Milletvekili ile ortaklığı net bir şekilde ortaya çıkacak” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.