VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

19 Ekim 2016

........................

Bolu İl Müdürü Yusuf Cengiz, hakkındaki iddialarla ilgili sessizliği bozdu. CHP Milletvekili Tanju Özcan’ın yurtdışında çekilen bir fotoğraf karesinden yola çıkarak Cengiz hakkında, “Müdürün FETÖ iddiaları araştırılmalıdır” iddialarına, Yusuf Cengiz, “5-6 Mayıs 2012 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günlerinde iki günlük Bulgaristan/Sofya ve Romanya/Bükreş illerini kapsayan bir gezide çekilen fotoğraftır. Dolayısıyla öncelikle tarih, iddia edildiği gibi 2014 değil 2012’dir” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, aralarında tutuklanan FETÖ üyelerinin de bulunduğu bir fotoğraf karesi üzerinden Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’e yaptığı eleştirilere Cengiz yazılı basın açıklamasıyla yanıt verdi.

“FOTOĞRAF 2012 YILINA AİT”

“Son günlerde basında hakkımda çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yapma gereği duyduğumdan söz konusu haberlerle ilgili şu bilgileri paylaşmak istiyorum. Yayımlanan fotoğraf, 5-6 Mayıs 2012 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günlerinde iki günlük Bulgaristan/Sofya ve Romanya/Bükreş illerini kapsayan bir gezide çekilen fotoğraftır. Dolayısıyla öncelikle tarih, iddia edildiği gibi 2014 değil 2012’dir. Fotoğraf karesinde yer alanlar, Balıkesir esnaf ve milletvekili heyeti değil,  dönemin resmi okullarında görev yapan öğretmenlerdir”

“O KİŞİNİN GÖREV SÜRESİNİ UZATMADIM”

“Fotoğrafta özellikle işaretlenerek gösterilen Ahmet DOĞAN ise, o tarihlerde bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan bir öğretmendir. 2014 yılında benim Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığım sürede, Ahmet DOĞAN’ın müdür yardımcılığı, süresi uzatılmayarak görevi sonlandırılmıştır. Önünde fotoğraf çektirilen bina ise  Sofya merkezinde yer alan  bir  tiyatro/opera binasıdır.  Bugüne kadar FETÖ/PDY ile hiçbir bağım olmamıştır. Görev yaptığım süre içinde de bu yapılanmaya karşı verdiğim mücadele herkes tarafından bilinmektedir.”

2 yorum yapılmış
  • ios
    19 Ekim 2016 • 19:56
    tabi inkar etmen lazım kuraldır bu üstünde yakalansan inkar edeceksin... bide nasıl öğretmen oldugunu daha sonra kımler saysıde milli eğitim müdürü oldugunuda acıkla ama inandırıcı olsun MÜDÜR BEY (!)
  • yancsiz
    22 Ekim 2016 • 00:55
    Tarih onemli tabi ki canim aaaa pardon yani sizlere bir sey olmaz pismaniz deseniz kandirildik deseniz geterli...ama masum insanlar su anda zindanlarda onlari günah kecisi sectiniz Allah büyük yanlis hesap bagdattan dönermiş .....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.