VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'IN İDDİALARI ERCOŞKUN'U ÇOK KIZDIRDI

19 Ekim 2016

.............................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Terör örgütü FETÖ’ye bugüne kadar ne bir yardım topladım, ne de para yardımı yaptım” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın kendisinin FETÖ’ye maddi destek sağladığı iddialarına cevap veren AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, diğer yandan FETÖ operasyonlarında tutuklanan isimlerin kendi arkadaşı olduğu iddialarını da yanıtladı.

“MASUM OLANLARA ELBETTE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Ercoşkun, “Bizler arkadaşımızın suçsuz olduğuna inandığımız için, FETÖ ile hiçbir bağlantısının bulunmadığına inandığımız için sahip çıktık. Daha önce yaptığımız açıklamalarda da, doğruluğuna emin olduğumuz ve güvendiğimiz herkese sonuna kadar sahip çıkacağımızı ifade etmiştik. İşte bu gerekçeyle arkadaşımıza sahip çıktık. Tutuklananlar arasında masum olduğuna inandığımız herkese elbette ki sahip çıkacağız. Doğru bildiklerimizi dün olduğu gibi yarında dile getirmekten çekinmeyeceğiz” dedi.

“DERSHANE KRİZİNDEN BU YANA…”

“CHP’li vekile söyleyeceğim şudur; Dershane krizi çıktığı andan itibaren gerek basın yoluyla, gerekse katıldığımız programlarda 100’den fazla açıklamamız oldu. Eğer CHP’li vekil arzu ederse, tüm bu açıklamalarımı içeren arşivlerimi kendisi ile paylaşabilirim. Herkesin malumudur ki; Meclis kürsüsünde muhalefet milletvekilleri eleştirir, iktidar milletvekilleri ise icraatları anlatır. Dolayısıyla Meclis kürsüsünde FETÖ’yü iktidar kanadından eleştirebilecek milletvekilleri grup başkanvekilleridir. Bunu da CHP’li vekilin iyi bir şekilde bilmesi gerekir.”ifadelerini kullandı.

“CHP’Lİ VEKİL YURTİÇİNDE VE YURTDIŞINDA FETÖ’CÜLERLE İŞ TUTANLARLA ŞAHSIMI KARIŞTIRMAYA KALKIŞMASIN””

Ercoşkun, açıklamalarının devamında, Tanju Özcan’ın kendisine yönelttiği ‘Amerika’da Pensilvanya’yı ziyaret ettin mi?’ sorusunu yanıtladı. Ercoşkun, “Kız kardeşim Amerika’nın New York kentinde yaşadığı için bazı zamanlarda Amerika’ya gittim. Ayrıca TBMM temsilcisi olarak Washington’da resmi temaslarda bulunmak üzere de Amerika’ya gittim. Bu ziyaretlerim dışında ne tek başıma, ne de heyet olarak Pensilvanya'ya gitmedim. Bunun dışında FETÖ mensuplarıyla ne yurtiçinde, ne de yurtdışında hiçbir seyahatim ya da bu örgüt mensuplarıyla bir fotoğraf karem söz konusu değildir. CHP’li vekil kendi kız kardeşine yaptığı ziyaretlerin bu tür yorumlanmasını acaba nasıl karşılar?” dedi. ”

SENETLİ İDDİAYA BELGELERLE CEVAP VERDİ

Özcan’ın “KY Yapı diye bir şirket var. Ali Bey bu şirketin ortağı mı değil mi? Ortağı olduğunu ben biliyorum. 17-25 Aralık’tan sonra cemaate yardım senedi diye 3 adet senet şirketin kayıtlarında çıkıyor” iddialarına da yanıt verdi.

Ercoşkun, “Bugün ortaokul çağındaki bir gencimiz dahi internet ortamına girerek, ticaret sicil gazetesine ulaşıp, iddia da yer verilen şirkette ortaklığımızın olup olmadığını rahatlıkla öğrenebilir. Ekte bulunan Ticaret Sicil Gazetelerinde görüleceği üzere KY Yapı şirketi ile kurulduğu tarihten buyana hiçbir ortaklığım söz konusu değildir. Bildiğim kadarıyla KY Yapı ortaklarının da FETÖ ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.