VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 19 EKİM ÇARŞAMBA

19 Ekim 2016

......................

1- İzzet Baysal Mahallesi halkından Merhume Muhteşem ÖZCAN'ın eşi, İzzet Baysal Anadolu lisesi personeli Osman ÖZCAN, Habib ÖZCAN, Sevim, Remziye, Hatice ve Necibe'nin babaları; Kadir ÖZCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün İzzet Baysal Mahallesi Özayan Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Kıbrıscık İlçesi Deveören Köyü halkından Merhum Ahmet ve Merhume Ayşe ERTEKİN'in kızı, Yazıca Köyü halkından Bolu Belediyesi'nden emekli Hasan ÇAĞLI'nın eşi, Serpil TAVİÇ, Songül YERLİKAYA, Secaddin, Serkan ve Rafiye ÇAĞLI'nın anneleri, Aktaş mahallesi sakinlerinden; Fezire ÇAĞLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aktaş Mahallesi Burhanbey Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

 3- Bahçeköy Köyü halkından Merhum Ahmet DURAK ve Merhume Nazire DURAK'ın oğlu, Mürvet DURAK'ın eşi, Nuriye, Mustafa, Nuray ve Mübeşşire'nin babaları, İhsan DURAK, Lütfiye TERZİ ve Hatice ÇETİNKAYA'nın kardeşi, Turan SARIALAN, Fatih ISNIK, Serkan GÜLEN ve Zehra DURAK'ın kayınpederi; Mehmet DURAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bahçeköy Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Gerede İlçesi Nuhören Köyü halkından Mehmet Fidan ve Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Ali Fidan’ın babası, Emin ve İsmail Fidan’ın dedeleri; Hacı Yunus FİDAN Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Gerede Yeni Camii’de kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Nuhören Köyü Mezarlığı’nda defnedilecektir.

 5- Gerede İlçesi Tatlar Köyü halkından Merhum Fahrettin Erbaş’ın eşi, Halil, Ali, Enver ve Göksel Erbaş’ın anneleri, İbrahim Bulut’un Kayınvalidesi; Ulviye ERBAŞ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tatlar Köyü’nde öğle ve cenaze namazında sonra defnedilecektir.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.