VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

6. SINIF ÖĞRENCİSİNE MİNİBÜS ÇARPTI

18 Ekim 2016

.......................

Bolu’da okuldan çıktıktan sonra yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen 6'ıncı sınıf öğrencisi Furkan Yılmaz'a sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir minibüs çarptı.

  Edinilen bilgiye göre, kaza saat 15.30 sıralarında Karaçayır Mahallesi'nde meydana geldi. Hacı Bayram Veli Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Furkan Yılmaz okul çıkışında yaya geçidinden karşıya geçmek isterken Karacasu yolu istikametine seyir halinde olan ve ismi öğrenilemeyen sürücü hızla öğrenciye çarptı. 

 Çarpmanın etkisiyle yaralanan ve acılar içinde kalan Furkan Yılmaz'ı gören aynı okulun öğrencileri durumu öğretmenlerine söylediler. Furkan Yılmaz'ın yanına koşan öğretmenler hemen 112 Sağlık ekiplerini çağırdılar. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne götürdüler. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • 6. SINIF ÖĞRENCİSİNE MİNİBÜS ÇARPTI
  • 6. SINIF ÖĞRENCİSİNE MİNİBÜS ÇARPTI
1 yorum yapılmış
  • CemalettinEVK
    19 Ekim 2016 • 03:05
    Bu yolda trafik güvenliğinin sağlanması için BİMER aracılığı ile Milli Eğitime müracaat ettim.Aldığım cevap aynen şöyledir.“Müdürlüğümüz Şube Müdürü Metin KANDİŞ tarafından ilgili okul ziyaret edilmiş olup;okulun kuzey tarafında bulunan Şehit Güven Keskin Caddesinde ilgililerce trafik işaretleri,trafik levhaları,çizgilerinin olduğu,okul geçit görevlilerinin görevlendirildiği,nöbetçi öğretmenlerin sabah ve akşam kapıları kontrol ederek öğrencil
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.