VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 18 EKİM SALI

18 Ekim 2016

......................

1- Gölyüzü Mahallesi halkından Merhum Ahmet Akayoğlu ve Merhume Muhsine Akayoğlu’nun kızı, Emekli Albay Selahattin Kurutlu’nun Eşi, Remziye Karagözoğlu ve Merhum Ethem Akayoğlu’nun kardeşleri, Feza Kurutlu’nun Annesi, Meral Kurutlu’nun Kayınvalidesi, Ender, Ercan, Esra ve Hakan’ın Babaanneleri, Emine KURUTLU Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Aşağı Soku Mezarlığı’nda defnedilecektir.   

 2- Karacasu sakinlerinden Belediye Zabıta Müdürlüğü’nden emekli Gülser Sincer’in Eşi, Filiz Ertekin ve Gamze Acar’ın babaları, Derkan Ertekin ve Cihan Acar’ın Kayınpederi, Merhum Mehmet Sincer ve Feride Sincer’in oğlu, Müzeyyen Bayındır’ın Kardeşi, Sibel Er’in Ağabeyi; Şevki SİNCER Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Şerefli Sokak’taki evinden alınarak Karacasu Site Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Karacasu Mezarlığı’nda defnedilecektir.

3- Gerede İlçesi Ümit Köyü halkından Hacı Hasan Sönmez’in oğlu, Orhan, Serkan ve Erkan Sönmez’in babaları; Mustafa SÖNMEZ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gerede Yeni Camii’de kılınacak öğle ve cenaze namazında sonra Şehir Mezarlığı’nda defnedilecektir.

4- Mengen Ağacalar Köyü Saray Mahallesi halkından Hüdai ÖZCAN’ın eşi, Süleyman ve Ali Rıza ÖZCAN’ın ve  Nezaket YAĞLIOĞLU’nun anneleri; Zeynep ÖZCAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Saray Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecektir.

 5- Karamanlı Mahallesi sakinlerinden Emekli Mübaşir Merhum Tevfik OCAKÇI'nın eşi, Mukaddes OCAKÇI ve Ayşe AKFİDAN'ın Anneleri, Köroğlu Devlet Hastanesi çalışanlarından, İbrahim AKFİDAN'ın kayınvalidesi, Enes AKFİDAN'ın Anneannesi , Hafız Celal KILINÇ'ın kız kardeşi, Ayakkabıcı Mehmet KILINÇ ve Hatice KILINÇ'ın Ablaları; Rukiye OCAKÇI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Karamanlı mahallesi Yeşil Camii'de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası  Kızılağıl Köyü Karamanlar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.