VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"DAHA İYİ EKİP OLACAĞIZ"

16 Ekim 2016

.....................

 Denizlispor’u 2-0 mağlup ederek zirveye oturan Boluspor’un Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Ligin 10. haftasından sonra birbirini daha iyi tanıyan bir ekip olacağız” dedi.

 Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Her bir sonraki karşılaşmamıza önceki karşılaşmada neleri iyi neleri kötü yaptığımızı değerlendirip çıkıyoruz. Ama bu süreç içerisinde de ligi tanımaya çalışıyoruz. Birçok oyuncumuzun ligi tanımıyor olması bizim açımızdan sıkıntılı geçiyor. Bugüne kadar maç yayını yoktu ve bu da bir hayli sıkıntıydı. Bundan sonraki süreçte hem kendi takımımızı hem de rakip takımları analiz ederek daha iyi işler ortaya çıkaracağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

  Fuat Çapa, “Rakip takıma baktığımızda ileride çok etkili futbolcuları vardı. Kontraya dayalı bir oyun felsefesi olduğunu zaten biliyorduk. Burada topun inisiyatifini bize bırakacaklardı. Özellikle defanstan çıkacağımız ve kaptırdığımız toplardan sonraki ikinci ve üçüncü alanı iyi değerlendireceklerini düşünüyorduk. Biz de buna karşı daha temkinli oynayarak, daha çok uzun top kullanarak ve orta sahada topları kazanıp ondan sonra varyasyonları yakalayalım diyerek belirlemiştik maçtan önce. Nitekim de bu şekilde oldu. Ligin 10. Haftasından sonra birbirini daha iyi tanıyan bir ekip olacağız” şeklinde konuştu.

  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.