VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN ÖZCAN'A ÇOK SERT TEPKİ

16 Ekim 2016

........................

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın kendisiyle hakkında yaptığı açıklamalara çok sert tepki gösterdi. Ercoşkun, “17-25 Aralık'tan sonra FETÖ'cüler Bolu sokaklarında yerel seçimlerde kapı kapı dolaşıp CHP için oy toplamadılar mı? Aynı FETÖ'cüler Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde yine CHP ile kol kola girip Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı her türlü yalan ve iftira ile Bolu sokaklarında gezmediler mi? Aynı CHP'liler hem 7 Haziran'da, hem 1 Kasım'da CHP'li bu vekil için Bolu'nun her köyü ve ilçesinde oy toplamadılar mı? Ben iddia ediyorum ki bu kişinin milletvekili olması FETÖ'cülerin verdiği oyların sayesinde oldu” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın FETÖ operasyonlarında tutuklanan bazı bürokratların AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’ın referansıyla göreve başladıklarını ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in Ercoşkun’un koruduğu iddialarına AK Partili Milletvekilindne çok sert cevap geldi.   

“FETÖ’NÜN KAYIĞININ BATACAĞINI ANLAYINCA FETÖ AVCILIĞA SOYUNDU”

Ali Ercoşkun, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın İl Milli Eğitim Müdürü’nü hedef alan iddialarına ve FETÖ ile mücadele sürecine dair spekülatif söylemlerini açık ve net bir dile yanıt vererek, “15 Temmuz gecesi Gazi Meclisi bombalanırken, FETÖ’cülere karşı canını siper etmekten köşe bucak kaçan, milletimizle aynı safta yer almayan, Milli İrade Meydanı’nda tek bir gece nöbet tutmayan, Yenikapı’daki kardeşlik mitingine katılmayan CHP’li vekil, 17-25 Aralık sonrası bindiği FETÖ kayığının batacağını anlayınca, bugün FETÖ avcılığına soyunmuş. FETÖ’nün 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri için Bolu’da oy topladığı CHP’li vekil, FETÖ’cülere olan borcunu ‘at izi ile it izini karıştırarak’ ödemeye kalkışıyor” dedi.

“O VALİ NEDEN GÖREVDEN ALINIYOR DEMİŞTİ”

“Bolu'da bazı kamu görevlilerinin açığa alınmaları sonrası CHP'li vekilin yaptığı açıklamaları hatırlıyoruz. Hatta Bolu'yu tüm Türkiye'ye rezil etmişti. Bolu eski Valisi için, 'Devletin valisi neden görevden alınıyor?' diye. Ama aynı bürokrat FETÖ mensubu olduğu gerekçesiyle bugün ihraç edilmiş durumda. O günden bu yana FETÖ'cülerin avukatlığını yapmış CHP'li vekil bugün kalkmış FETÖ avcılığına soyunmuş.”

“GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN TEK BİR KİŞİ BİLE BENİM REFERANSIMLA GELMEDİ”

“Bolu'da görevden alınan bürokratların Ali Ercoşkun referansı ile atandıkları iddiası en basitinden bir iftiradır. Açık ve net şunu söylüyorum. Bugüne kadar görevden uzaklaştırılan bir kişi bile Ali Ercoşkun referansı ile göreve gelmemiştir. Aksini kimse iddia edemez. Edecek kişi de ispatla mükelleftir. Bolu'da kimse, 'Ali Ercoşkun ile konuşamıyorum, görüşemiyorum' diyemez. Benim kapım milletvekili seçildiğim andan itibaren tüm Bolululara açıktır. Bunu da Bolu kamuoyu bilir. Dolayısıyla bu noktada bilgi edinmek isteyen herkese kapım açıktır. Herkesle de görüşürüm. 15 Temmuz'dan bu yana da bunu yaptım.”

“CHP’Lİ VEKİL İFTİRALARINI ÇIKIP AÇIK NET İSPATLASIN”

CHP’li vekil, 'Bolu'da üst düzey müdahalelerin önünden arkasından Ali Ercoşkun çıkıyor' diyen kamu görevlilerinin olduğunu iddia ediyor. Bence en açık iftira da bu ifadedir. Bu ifadeyi aslında ispatla mükelleftir CHP'li vekil. Bolu'da bunu diyen kamu görevlisi kimdir? Açık ve net şekilde CHP'li vekil çıksın, süreci engellediğimi iddia eden bu kamu görevlisini açıklasın.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.