VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN, MÜDÜRE SAHİP ÇIKTI

14 Ekim 2016

.................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın, Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’le ilgili 2014 yılında çekilmiş bir fotoğraftan dolayı FETÖ iddialarına gündeme atmasının ardından AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun sert tepki gösterdi. Ercoşkun, “Fotoğraf 2012 yılına ait. Hiç de öyle 17-25’den sonra ortaya konan resimler veya seyahat söz konusu değil. 2012 yılına ait olduğunu ben sadece bir telefonla ulaşabiliyorsam, Tanju Bey de çok rahat bir şekilde ulaşması lazım kanaatindeyim” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Tanju Bey zaman zaman bu tür çıkışlar yapıyor. Sonuçta Bolu Milletvekili olarak yapmış olduğu çıkışlara, vermiş olduğu demeçlere saygı duyuyorum. Hiçbir zaman bir milletvekili olarak şunu neden dedim, bunu neden dedim demem. Ama diğer taraftan Milli Eğitim Bakanlığı veya devlet kademeleri bu süreçte onu yapmadı, bunu yapmadı diye bir şeye rastlamadık. Varsa bir dosya bir itham sonuçta yerini bulur. Ama döndüğünüz zaman Milli Eğitim Müdürü ile alakalı eğer herhangi bir sıkıntı söz konusu ise, biliyorsunuz maalesef 10. Yıl Marşı ile başlayan bir karşı duruş söz konusu. Ben bunu devam ettirme adına olduğunu düşünüyorum.”

“AKLİ SELİM HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”

“Milli Eğitim Müdürü’nün performansı ile alakalı da bir sıkıntı görmüyorum. Diğer taraftan sözü geçen görüntüler öğrendiğim görüntüler 2012 yılına ait. Hiç de öyle 17-25’den sonra ortaya konan resimler veya seyahat söz konusu değil. 2012 yılına ait olduğunu ben sadece bir telefonla ulaşabiliyorsam, Tanju Bey de çok rahat bir şekilde ulaşması lazım kanaatindeyim. Bu süreçler önemli süreçler. Bu süreçte aklı selim hareket etmek her zaman daha doğru olduğunun kanaatindeyim.”   

Kaynak - Burhan Yeşiltaş - Köroğlu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.