VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

14 Ekim 2016

.....................

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konyalı vatandaşlara hitabında FETÖ operasyonlarına ilişkin, "Bu yapının içinde olanlardan 15 Temmuz'dan sonra gerçek anlamda pişmanlık duyan çok az kişinin olduğunu görüyorum. İnlerine gireceğiz dedik, girdik. Ama bitmedi. Kaçacak delik arayacaklar. Yeni uygulamalar geliyor birkaç hafta içinde göreceksiniz" dedi.

KIYAMETE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

“15 Temmuz, bu yatırımları hazmedemeyenlerin operasyonlarıdır. Bizim uçaklarımızla bizim helikopterlerimizle vurdular. Şehitler başımızın üstünde. O akşam o bombaları yağdıranlar güçlü olduklarını zannetmişlerdi. Biz milletimizle iftihar ediyoruz. Uçakları da, tankları da susturdunuz. 15 Temmuz'un galibi bu aziz millet oldu. Duracak mıyız, durmayacağız. Yola aynı şekilde devam edeceğiz. Ne zamana kadar? Kıyamete dek bu kararlılığımız devam edecektir.”

"BİR TANE UKALA, KENDİNİ BİLMEZ.."

“Şimdi konuşuyorlar. Şimdi 3. darbe gelecekmiş... Bir tane ukala, kendini bilmez köşesinden bir şeyler yazıyor. Ne diyor şair, yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan. 15 Temmuz bunun en güzel ifadesi oldu. Birileri farklı şeyler söylediler. Ne dediler, Almanya'ya, İtalya'ya iltica etti... Bilmiyorlar ki biz bu yolda terbiyemizi alırken eğer lider taşın arkasına saklanırsa millet dağın arkasına saklanır. Meydanlara dediğimizde, ölümüne dediğimizde benim aziz milletim 81 vilayette meydanlara yürüdü.”

“MİT KRİZİ İLE BAŞLAYAN”

Elektrikler kesiliyor meydana, su kesiliyor meydana... Yahu komut bekleyin biz biliyoruz. Konya'nın yüreğinin nasıl olduğunu biliyoruz. Herkes meydana dendiği zaman eyvallah yine koşarız. 7 Şubat MİT krizi ile varlığını iyice hissettirmeye başlayan kuşatma ile mücadele etmeye başladık. Karşımızdaki güçleri tam olarak tanımlamakta güçlük çekiyorduk.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.