VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'IN ARACI DEĞİŞTİRİLDİ

14 Ekim 2016

.......................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın 2011 Model Toyota Land Cruiser marka otomobili değiştirildi. Yılmaz bundan böyle Mercedes GLE 350 D marka otomobile binecek. Eski araç açık arttırma ile satılarak geliri yeni araç için kullanılacak.  

2011 yılında itfaiye öncü aracı olarak alınan, ancak Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın makam aracı olarak kullanılan Toyota Land Cruiser marka otomobil değiştirildi. Cruiser marka aracın 5 yıl içerisinde yıprandığı ve sürekli bakıma gitmesi nedeniyle değiştirildiği belirtiliyor.

TOYOTA LAND CRUİSER SATILACAK

Yapılan incelemeler ve görüşmeler sonrası Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a makam aracı olarak 2017 model Mercedes GLE alındı. 5 yıldır Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın makam aracı olarak kullanılan Toyota Land Cruiser marka otomobilin ise ilerleyen günlerde açık artırmayla satışa sunulacağı ve elde edilen gelirin yeni alınan araç için kullanılacağı belirtiliyor.

Kaynak - Bolu Takip Gazetesi - Hakan Aydın

2 yorum yapılmış
  • bolulular
    14 Ekim 2016 • 15:55
    tabi bolunun bozuk yollarına başkanın arabası 5 yılda kullanılamaz olmuşki ihtiyaç, hakkıdır.O zaman başkan bizim belediyenin bozmuş olduğu yollarda arıza yapan araçlarımız ne olacak.Adam gibi yapılsa ne araba eskir ne arıza yapar. BAŞKAN yollarımızı YAP...
  • sebenli
    17 Ekim 2016 • 05:52
    toyota kaç binde 1 milyon varmı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.