VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 14 EKİM CUMA

14 Ekim 2016

.....................

1- Seben ilçesi Dedeler köyü Güneşler mahallesi eşrafından, Sadiye KURT'un eşi, Şinasi ve Hulisi KURT'un babaları, Nazmiye TELKEŞ ve Hatice KARAGÖZ'ün kardeşi, Kemal, Yalçın TELKEŞ, Füsun EVMEZ, Gülsen CEBE, Refik ve Gülden KARAGÖZ'ün dayıları; Mustafa KURT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben merkez camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası İliğ köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Tepecik Mahallesi sakinlerinden, Emine YILMAZ'ın eşi, Tepecik mahallesi eski muhtarı Mustafa YILMAZ, Mehmet YILMAZ ve Necmiye TANRIVERDİ'nin babaları, Ayşe ORUÇ, Hayriye VAROL'un abileri, Fevzi TANRIVERDİ ve Ümmühan YILMAZ'ın kayınpederi, Hüseyin KAÇMAZ'ın dayısı; Şerafettin YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tepecik Mahallesi Akşamsettin Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Mudurnu Keçikıran köyü Çobanlar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3- Dörtdivan ilçesi Çavuşlar mahallesi halkından, Yusuf AYNAGÖZ'ün eşi, Dursun ve Merhum Muhsin AYNAGÖZ'ün anneleri, eski belediye başkanlarından Mehmet AYNAGÖZ, Ahmet ve Merhum Hüseyin AYNAGÖZ'ün yengeleri, hacı İbrahim BULUT'un kız kardeşi; Seher AYNAGÖZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Merkez Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Çavuşlar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.