VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 12 EKİM ÇARŞAMBA

12 Ekim 2016

...........................

1- Kürkçüler Köyü halkından Nazire Doğanöz’ün eşi, Ruhi, Mustafa ve Sami Doğanöz’ün babaları; Tahsin DOĞANÖZ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kürkçüler Köyü Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Kürkçüler Köyü Mezarlığı’nda defnedilecektir.   

 2-Paşaköyü mahallesi halkından, Emine OCAKCI'nın eşi, Sabri OCAKCI, Hatice  SARP ve Aysel OCAKCI'nın babası, orman işletme müdürlüğünden emekli; Selahattin OCAKCI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Paşaköy Mahallesi Eniştebey Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 3-Ahmetler köyü halkından, emekli imam Hüseyin Sarıkaya'nın eşi, Şeref KILIÇARSLAN, Adnan SARIKAYA, Fatih SARIKAYA ve Fatma ÇINAR'ın  anneleri, Niyazi ŞEN'in kardeşi; Ayşe SARIKAYA Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ahmetler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 4-Yeniçağa eşrafından (merhum) Fuat ÖZTEKİN ve eczacı  Müberra ÖZTEKİN'in annesi, Sibel, Sabit ŞERİFOĞLU ve Sedat KILINÇ'ın anneanneleri; Bahire ÖZTEKİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yeniçağa Merkez Mezarlığı'na defnedilecektir.

 5-Kuzöredağlı köyü halkından Nuri Ahmet GÜLER'in eşi, Orhan, Burhan, Fırat ve  Muhittin GÜLER'in Anneleri; Fatma GÜLER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kuzörendağlı Köyü Camii'nde kılınacak öğle cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

6-Tabaklar mahallesi sakinlerinden (Merhum) Mustafa ŞENER'in eşi, Orüsten Emekli; Hikmet ŞENER ve Nimet BAYRAM'ın Anneleri, Arzu ve Nurgül ŞENER'in Babaanneleri, Olcay ve Tuncay BAYRAM'ın Anneanneleri, Nazmiye ÖZER, Şerafettin ve Yusuf HEVESKER'in ablaları, Yapı Kredi Bankasından emekli; Huriye ŞENER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tabaklar Mahallesi Somuncu Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.