VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAKICI HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

11 Ekim 2016

.......................

Bolu F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Çakıcı mahkemede, “O sözler bana aittir” dedi.  

  Hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla dava açılan Alaattin Çakıcı mahkemenin talimatıyla ifade vermek için yoğun güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne getirildi. ‘Recep efendi’ başlıklı mektupta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup yazan Alaattin Çakıcı hakkında Tekirdağ Asliye Ceza Mahkemesi’nde “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla hakkında dava açıldı. Mahkeme sonrasında yine geniş güvenlik önlemleri altında F Tipi Cezaevine gönderilen Alaattin Çakıcı kendisini görmek için gelenleri cezaevi aracına binerken selamladı.

“BEN SADECE ALLAH’A KULLUK EDERİM”

Alaattin Çakıcı’nın avukatı Can Sevinç mahkeme sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada Çakıcı’nın mahkemede, “Sözler bana aittir. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Ben sadece Allah'a kulluk ederim. Ben kişinin makamına yönelik hakaret etmedim. Sadece kendisinin sivil kimliğine yönelik beyanda bulundum. PKK ve FETÖ'cüler ile işbirliği yaptığı için o dilekçeyi yazdım. O günkü koşullar nedeniyle bu dilekçeyi yazdım ama bugün provakötürlük yapan devlet düşmanları. Ben Recep Tayyip Erdoğan'a gücünden dolayı yalakalık yapmak için konuşmuyorum. Bu söylediğim kısım 15 Temmuz'dan sonrası içindir. Hatta ben bunların Amerika işi olduğunu UYAP üzerinden Cumhurbaşkanına gönderdim" şeklinde ifade verdiğini söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.