VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"FETÖ'CÜ OLDUĞU İDDİA EDİLEN MÜDÜR..."

10 Ekim 2016

.............................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in 2014 yılında aralarında bugün FETÖ’den tutuklu kişilerle çekilmiş bir fotoğrafı ile ilgili olarak, “FETÖ ile mücadele ediyoruz fakat FETÖ’cü olduğu iddia edilen bir müdür Bolu’da görev yapıyor” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. Özcan’ın hedefinde Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz vardı.

Cengiz’in 2014 yılında Balıkesir’de görev yaptığı dönemde çekildiği iddia edilen ve aralarında tutuklanan FETÖ üyelerinin de bulunduğu resimle ilgili konuşan Özcan, “Biliyorsunuz bunlar FETÖ ile mücadele ediyoruz diyor. Bu konu içinde de Bolu’da bir çok öğretmen açığa alındı. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in de bu konu da bir çok önerisi oldu ama biz bu müdürün neci olduğunu henüz kestiremedik. Bakın şurada bir fotoğraf var ve bu fotoğraf herkeste var. Bu fotoğrafların kaynağı da Balıkesir. Bizim müdür ile ilgili şahsi bir meselemiz de yok. Balıkesir’de ki gazetecilerin iddiası ise şu, 17 – 25 Aralık’tan sonra bu fotoğrafın FETÖ ekibi tarafından Romanya ve Bulgaristan’a götürülen kişilerin çektirdiğini söylüyorlar. Fotoğrafta müdürün yanında duran kişi Ahmet Doğan. Balıkesir’de “Milli Eğitim İmamı” olarak biliniyor ve şu anda tutuklanarak Kepsuk cezaevinde yatıyor. Bizim sorularımız ise net. Bu fotoğraftakiler kim? Sayın müdür çıkıp bu iddiaları yanıtlayacak. Bu ziyaretler ne zaman gerçekleşti resmi mi yok özel mi? Hepsini yanıtlayacak” dedi.

 “DOSYA BAKANA ULAŞMIYOR”

“Bu olaylar hakkında ki diğer şaşırtıcı bilgi ise Bolu Valiliği tarafından Ankara’ya dosya gönderiliyor. Ancak her nedense bu dosya bir türlü Bakan Yardımcısı’na ve Milli Eğitim Bakanı’na ulaşmıyor. Ben bu konu için sayın Bakan ile görüştüm. Dosyanın gönderildiği tarihi de verdim. Bununla birlikte bu dosyanın içinde ne olduğunu ben de bilmiyorum. O dosyanın ulaşmadığını söyledi ve üstünü araştırdı yine de ulaşamadı. Ben bu konuyu mecliste de açtım. Bakan dosyayı benden istedi. Ben de dosyanın benim olmadığını söyledim. İşte benim korkum da buydu. Dosyalar Bolu’da hazırlandı ve eğer bu dosya size ulaşmadıysa hala üst düzey bürokraside bu adamları koruyan bürokratlar var. Bunlar kim ise üzerlerine gidilsin.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.