VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKKINDA ŞOK İDDİA

9 Ekim 2016

.......................

Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in 2014 yılında çekildiği iddia edilen bir fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü. CHP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafta, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in 2014 yılında yurt dışı gezisinde beraberindekilerle FETÖ’nün okullarını ziyaret ettiğini iddia etti. Karagöz, Yusuf Cengiz’in de yer aldığı fotoğraf karesinde Balıkesir İl imamı olduğu gerekçesiyle tutuklanan Ahmet Doğan’ın da olduğunu belirtti.

Yıl sonu törenlerinde okullarda 10. Yıl Marşı’nı yasaklamasıyla gündeme gelen ve büyük tepki çeken Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in 2014 yılında yapıldığı iddia edilen bir yurt dışı gezisinde FETÖ’cülerle çekilmiş fotoğrafını gündeme getiren CHP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Cengiz’e peş peşe sorular yöneltti.

 “FETÖ BÜKREŞ İMAMI BAŞKANLIĞINDA TOPLANTILAR YAPTINIZ MI?”

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’e konu ile ilgili olarak sorular yönelten genç Başkan Karagöz, “Öncelikle çalışmaları ile değil Atatürk düşmanlığı ve 10. Yıl Marşımızı yasaklaması ile gündeme gelen Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'e birkaç sorum olacak. Bu fotoğraflardaki şahıslarla, yani Balıkesir Esnaf ve Milletvekili heyeti ile birlikte FETÖ Bükreş İmamı başkanlığında, 2014 yılında FETÖ terör örgütü yurt dışı okulları gezisi ve toplantıları yaptınız mı? (Romanya ve Bulgaristan ziyaretindeki fotoğraf)” diye sordu.

“BALIKESİR İL İMAMI FOTOĞRAFTA YANINIZDAKİ KİŞİ…”

“Balıkesir il imamı fotoğrafta yanınızdaki kişi Ahmet Doğan ile ne tür bir bağlantınız var? Ahmet Doğan edindiğim bilgilere göre şu an soruşturmalar sonrasında Balıkesir İl İmamı olduğu gerekçesi ile cezaevinde. Siz nasıl hala Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğündesiniz?.”

 “FETÖ OKULLARINI ZİYARET EDENLER HALA..”

Valimizi, Emniyetimizi, Savcılığımızı sağduyuya davet ediyorum. Bank Asya'ya para, kira yatırdı diye alınanlar olurken, Bank Asya'dan dıt kartı olduğu için açığa alınan memurlarımız varken, bir Bölgenin İl İmamı ile birlikte yan yana Yurt dışı FETÖ Okullarını ziyaret edenler hala temsil noktası olan yerlerde mi olacaklar? Yoksa Adil yargı önünde hesap mı verecekler?.”

“EĞER Kİ SAHİP ÇIKANLAR VARSA…”

“Bakanlık ve Valiliğin bu konuda bilgisi olmasına rağmen neden hala bir işlem yapılmadığını da sormak istiyorum. Eğer ki sahip çıkanlar varsa kim neden sahip çıkıyor? Her nerede bir vatan haini varsa, her nerede bir terör örgütü mensubu varsa; karşısında duracağımıza Ulu önderimizin biz gençlere emanet ettiği Cumhuriyetimize ve Demokrasimize sahip çıkacağımıza bütün zorbalıkların karşısında Siyasi görüş ayrımı yapmaksızın etten bir duvar öreceğimize ant içiyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.