VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 09 EKİM PAZAR

9 Ekim 2016

.....................

1- Ericek Köyü sakinlerinden Didar Demir'in eşi, Eski Belediye Personeli Seyfettin Demir ve Necdet Demir'in babası; İzzet DEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ericek Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Gölköy Köyü Hamidiye Mahallesi sakinlerinden Merhum Muharrem ve Selime Akduman'ın kızı, Ayşe Esen, Muharrem ve Hüseyin Akduman'ın kardeşi, Baytekin ve Erdem Taş'ın annesi, Ahmet Taş'ın eşi; Esma TAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Gölköy Köyü Hamidiye Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3- Seben İlçesi Gerenözü Köyü sakinlerinden Emine Merken'in eşi, Ahmet, Metin, Mustafa Merken ve Nursan Ceylan'ın babası; Süleyman MERKEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben İlçesi Merkez Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Gerenözü Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4- Yukarı Çivril Mahallesi sakinlerinden Merhum İsmail Konuk'un eşi, Merhum Mehmet, Ahmet Konuk, Fatma Yılmaz ve Ayşe Kocabaş'ın annesi; Kadriye KONUK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

 Cenazesi bugün Yukarı Çivril Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 5- Sümer Mahallesi sakinlerinden Mehmet Akkavak'ın eşi, Ali, Sezai ve İbrahim Akkavak'ın annesi, Nazmiye Çalışkan'ın yengesi, Şükran Alandağ, Hatice Meydan ve Erol Çalışkan'ın halası; Nuriye AKKAVAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Gövem Köyü Hanyeri Mezarlığı'na defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • AdemKOCABA
    9 Ekim 2016 • 09:03
    Allah cc rahmet eylesin, gerde kalan yakınlarına sabırlar diliyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.