VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

25 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

6 Ekim 2016

......................

Bolu’da Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan FETÖ şüphelisi 50 kişiden 25’i ifadelerinin ardından adliye sevk edilirken, aralarında Halk Eğitim eski Müdürü A.A. ve tanıdık işadamları da bulunuyor.

Edinilen bilgiye göre, Bolu’da savcılık kararıyla FETÖ’ye bağlı veya yakınlığı bilinen derneklere yapılan baskında Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınan 50 kişiden 5’i kadın 25 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen isimler arasında Bolu Halk Eğitim eski Müdürü A.A., işadamları İ. G., C.E., E.S. ve örgüte yakın derneklerin yöneticileri de bulunuyor.

3 yorum yapılmış
  • neoldudagizliyorsunartk
    6 Ekim 2016 • 03:57
    ne oldu da gizliyorsun artık yüzleri hayırdır bağlarınız mı var? yada bu insanlar suçsuz mu diyorsun tamam suçu olmayanda vardır belki ama öyleyse zaten haber yapma. haber yaptıysanız da isimlerini ve yüzlerini saklamayın ayrımcılık yapmayın.
  • kerem
    7 Ekim 2016 • 02:30
    Allahım herşeyi bilen ve gören sensin eğer bu insanlar suçsuz yere bu zulümlere maruz bırakılıyorlarsa, onlar hakkında ileri geri konuşan, insafsızca yorum yapan herkesi sana havale ediyoruz.
  • neoldudagizliyorsunartk
    7 Ekim 2016 • 22:34
    amiinn
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.