VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN SERT AÇIKLAMA

5 Ekim 2016

...................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediyeye ait büfelerde alkol satışının belediye tarafından yasaklandığına ilişkin yerel medyada çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti. Yılmaz, “Belediyeye ait büfelerde alkol satışının tespit edilmesi ve satışın durdurulması yetkisi Boluspor'da. Zaten belediye büfelerinde içki satılması mümkün değil. Bana sorsanız ben mümkün değil derim. Eğer bunu satan varsa yanlış yapıyor. Eğer birileri yanlışlıkla içki satıyorsa bu Boluspor tarafından engellenmiştir. Engellenmediği takdirde biz de büfeleri Boluspor'un elinden alırız” dedi.

Alaaddin Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, yerel basında ve bazı internet sitelerinde yer alan "Belediye alkol satışını yasakladı" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını, haberde yer alan ve 'belediyeye ait büfelerde alkol satışının yasaklandığı' ibarelerinin yanlış olduğunu söyledi.

“İÇKİ SATIŞI ZATEN YOK”

Belediye büfelerinin, belediye tarafından üretilen ekmeklerin satılması için kurulduğunu ifade eden Yılmaz, "Belediye büfeleri Boluspor'a ihale edilmiş. Yani işletmesi Boluspor eliyle yaptırılan işletmeler. Belediye büfelerinin asıl amacı belediye ekmeği satmak olduğu için yönetmeliğin içinde içki satışı zaten yoktur. Eğer birisi içki sattıysa yanlış yapmıştır” ifadelerini kullandı.

“BOLUSPOR’UN ELİNDEN ALIRIZ”

Yılmaz, büfelerde alkol satışının tespit edilmesi ve satışın durdurulması yetkisinin Boluspor'da olduğunu belirterek, “Zaten belediye büfelerinde içki satılması mümkün değil. Bana sorsanız ben mümkün değil derim. Eğer bunu satan varsa yanlış yapıyor. Belediye büfelerinin ihale ile Boluspor'a veriliş amacı bellidir. Bu ihale şartlarının dışına çıkılması mümkün değildir. Eğer birileri yanlışlıkla içki satıyorsa bu Boluspor tarafından engellenmiştir. Engellenmediği takdirde biz de büfeleri Boluspor'un elinden alırız” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.