VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİTLERİMİZE BÜYÜK SAYGISIZLIK

5 Ekim 2016

.........................

Bolu Ülkü Ocakları tarafından PKK terör örgütüyle yapılan mücadelede şehit olan Bolulu asker ve polislerin resimlerinin olduğu “Şehitler Çeşmesi’nin üzerinde bulunan şehitlerin fotoğrafları hainler tarafından kazılarak zarar verildi.

Köroğlu Gazetesi’nden Arzu Sarı’nın haberine göre, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Köroğlu Devlet Hastanesi önüne yaptırılan ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın da katıldığı törenle 18 Mart 2016 günü açılışı yapılan Şehitler Çeşmesi’nin bugünkü hali görenlerin içini sızlatıyor.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Çeşme üzerindeki şehit fotoğraflarını kazıyanları, bunu yaparken gördükleri takdirde cezalarını kendilerinin vereceğini ancak kimlerin yaptığını bilmediklerini söyleyen vatandaşlar yetkililerden yardım istiyor.

 ŞEHİTLERİMİZİN FOTOĞRAFLARINI KAZIDILAR

PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlarda geçen yıl şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya, polis memurları Yaşar Doğançay ve Sabri Altınbaş ile üniversite olaylarında çeşitli tarihlerde öldürülen ülkücü gençler Fırat Çakıroğlu, Zeki Bük ve Rahmi Aktaş'ın fotoğraflarının yer aldığı çeşme, Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yıldönümünde açılmıştı. Ancak aradan geçen 7 ay gibi kısa bir süre sonra çeşmede bulunan şehit fotoğraflarına yapılanları görenler Şehitlerimize bu, reva mı? Yazıklar olsun bunu yapanlara. Yaparken görsek, bunu yapmalarına izin verir miyiz, cezalarını kendi elimizle verirdik” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 “MOBESELERDEN TESPİT EDİLSİN”

Vatandaşlar, yetkililerden, Sağlık Mahallesi'ndeki İzzet Baysal Devlet Hastanesi önünde yaptırılan çeşmenin fotoğraflarının yenilenmesi aynı zamandan mobeselerden şehit fotoğraflarını kazıyanların kimler olduğunun tespit edilmesini istedi.

2 yorum yapılmış
  • NezihErkan
    5 Ekim 2016 • 08:43
    O bölgede Hasan Kanca dönel kavşak ta mobesa kameraları var bulmak istenirse bulunur bölgedeki işyeri kameraları incelensin mutlaka çıkar
  • Gorduk
    6 Ekim 2016 • 01:37
    Insaatta calisan hayvanlardan geldiler hem su aldilar hem zarar verdiler izzet baysal avantajda ki muslugada zarar veriyorlar bunlar insan dahi degil en iyisi olusu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.