VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TUTUKLU BABANIN FETÖ SAÇMALAMASI

4 Ekim 2016

......................

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde yaşları küçük 4 kız çocuğunu öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklu yargılanan baba Fazlı Y. kendisi hakkında iddianameyi hazırlayan savcının FETÖ’den tutuklandığını belirterek tekrar yargılanmak istedi.

2014 yılı aralık ayında rahatsızlanarak hastaneye götürülen H.Y. (11), M.Y. (10), R.Y. (8) ve N.Y (6) isimli 4 kız kardeşin ilaç alarak zehirlendiği ortaya çıkınca polis olayla ilgili soruşturma başlatmış ve çocuklarına ilaç veren baba Fazlı Y. ‘yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kumpas kurulduğu iddia etti

Tutuklu olarak yargılanan Fazlı Y. bugün bir kez daha hakim karşısına çıktı. Başına gelenlerin çocukların velayeti yüzünden olduğunu ve kendisine kumpas kurulduğunu söyleyen Fazlı Y. yeniden yargılanmak istediğini söyledi.

“Çocuklarımı öldürmek istemedim”

Haksız yere cezaevinde yattığını belirten ve kendisine ceza veren savcının FETÖ’den tutuklandığını söyleyen baba Fazlı Y. mahkeme sonunda söz alarak,  “Daha öne de söylediğim gibi ben çocuklarımı öldürmek istemedim. Bana yapılan kumpastan dolayı başıma bunlar geldi. Ayrıca iddianame hazırlayan Gerede Savcısı, 15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişimi sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Yusuf
    8 Ekim 2016 • 20:25
    Fetö diye bir kuyu icat ettiler.her suçu icine atıyorlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.