VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ABANT FETÖ'NÜN KABE'Sİ OLACAKTI"

4 Ekim 2016

............................

Bolu'da genel yayın yönetmenliğinin yaptığı Bolu Havadis Gazetesi'nde FETÖ lideri Fethullah Gülen hakkında yaptığı haberler sonrasında Gülen'in 98 dava açtığı gazeteci İmdat Aslan, “Bolu'nun doğa harikası mekanı Abant örgüt için çok önemli bir yerdi. Abant tıpkı Kabe gibi Fethullah'ın yaşarken ziyaret edildiği, öldükten sonra tavaf edildiği bir inanç turizmi haline gelecekti” dedi. 

Baro Evi'nde basın toplantısı düzenleyerek FETÖ'nün Bolu yapılanması ve örgütün Bolu için ne kadar önemli olduğunu anlatan gazeteci İmdat Aslan, “Abant Tabiat Parkı tıpkı Kabe gibi örgüt lideri Fethullah Gülen'in yaşarken ziyaret edildiği bir yer haline getirilmek için çalışıldı. 2008'de Abant'ın kısmi olarak imara açılmasıyla o dönem Abant'ta sular yükselmişti. Bilim adamlarının ve uzmanlarının itirazlarına rağmen FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edilen Bolu eski Valisi Halil İbrahim Akpınar tarafından ısrarla yapılmak istenmesi, FETÖ'nün üst aklı olan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın Abant Platformu'nun 1998 yılından bu yana Abant'ta toplanması ve Abant’la hiç bir alakası olmamasına rağmen Abant isminin alınması son olarak 'Abant Davos olacak' sloganı hiç tesadüf değil” dedi.

“ABANT TIPKI KABE GİBİ OLACAKTI”

Aslan sözlerinin devamında şu sözlere yer verdi;

“Abant'ın kısmi imara açılmasıyla Fethullah Gülen Bolu'da ikamet edecekti. Dünya genelindeki Fethullah Gülen'in okullarındaki Yahudisi, Hıristiyani, ateisti ve Müslümanların çocukları tıpkı Türkçe olimpiyatlarında olduğu gibi Bolu'ya getirilecekti. Abant tıpkı Kabe gibi Fethullah'ın yaşarken ziyaret edildiği, öldükten sonra tavaf edildiği bir inanç turizmi haline gelecekti."

“ABANT PENSİLVANYA’NIN İKLİMİNE UYGUN”

 Abant Tabiat Parkı'nın ikliminin Fethullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'nın iklimine çok benzediğini ifade eden İmdat Aslan, “Bolu, Türkiye'deki 81 il içerisinde FETÖ'nün karargah olarak nitelendirdiği 10 ilin başında geliyor. Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'da Ere Gölü'ne iklim olarak hava olarak en yakın yer Abant'tır. Gülen, düşündüğü şekilde halife olarak Türkiye'ye dönmüş olsaydı Abant'ta malikanesi yapılacaktı. Çünkü daha önce ticarethaneleri olan Highway Alışveriş Merkezi kurulmuştu. Bolu, Fethullah Gülen'in inanç turizmi adı altında yaşarken ziyaret edildiği yer, öldükten sonra ise dinlerarası diyaloğun, ılımlı İslam'ın Bolu'da tatbik edildiği yer olacaktı. Bolu'da görev yapan son üç Valinin FETÖ ile iltisaklı olması, birinin cezaevinde, birinin ihraç, birinin ise merkeze çekilerek dün itibariyle emekli olması ve üç Valinin peşpeşe gelmesi hiç tesadüf değil. Örgütün Bolu'ya verdiği önem çok fazlasıydı. Yaşananlar iyi değerlendirmek gerekiyor” ifadelerinin kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.