VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 04 EKİM SALI

4 Ekim 2016

........................

1- Gölyüzü Mahallesi halkından Merhum Kemal ve Merhume Şükriye Yeler’in oğlu, Uğur Yeler ve İlknur Epçim’in babaları, Mürvet Yeler’in eşi, Melek, Fatma, Sıdıka, Sabriye ve Emine’nin kardeşi, Boluspor emektarı, Köy Hizmetleri’nden emekli; Cemal YELER (Nam-ı diğer Kaleci Turgay) Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Aşağı Soku Mahallesi Mezarlığı’nde defnedilecektir.

 2- Mudurnu halkından, Mudurnu Demirci Esnafı, Esnaf Kefalet Kooperatifi eski Başkanı, Seyrancık Mahallesi eski Muhtarı Nimet Akca’nın eşi, Mehmet Sadık Akca, İsmet Başkaya, Ayşegül Özmen ve Leyla Elçin’in babaları, Meziyet Akca, Oktay Başkaya, Mehmet Özmen ve Mustafa Elçin’in kayınpederi, Hikmet Yaman’ın Kardeşi; Muhittin AKÇA Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Mudurnu Büyük Camii’de kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Ahmet Kayhan Mezarlığı’nda defnedilecektir.

3- Aktaş Mahallesi halkından Merhum İhsan ve Feriha Aktaş'ın oğlu, Rabia’nın eşi, Mesra’nın babası; Mesut AKTAŞ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Karaçayır Mahallesi Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

4-Ketenler köyü sakinlerinden (Merhum) İbrahim AKSOY'un eşi, Tahir ve Hüseyin AKSOY'un kardeşi, Emine ELMAS, İsmail AKSOY, Rafet AKSOY,  Fatma KUNAŞ ve Ali AKSOY'un annesi; Fatma AKSOY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Ketenler köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. NOT:Çıkınlar mahallesi zengin sokaktaki evinin önünden araç kaldırılacaktır.       

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.