VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESKİŞEHİR'İ ELİMİZDEN KAÇIRDIK

2 Ekim 2016

......................

Boluspor,  ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Nefesleri kesen karşılaşmada Boluspor Poepon’un golüyle öne geçen Boluspor, Kamil Ahmet Çörekçi’nin golüne engel olamadı. Karşılaşmanın son anları ise iki takımın karşılıklı ataklarıyla geçti. Meye Eskişehirspor’u öne geçirme şansını değerlendiremedi. Bolusporlu Poepon iki tane mutlak pozisyondan faydalanamayınca iki tarafta 1 puana razı oldu. 

 Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Eskişehirspor maçın ilk dakikasında gole çok yaklaştı. Andre Santos’un pasını ıska geçen Diarra’nın hatasını değerlendirmek isteyen Eskişehrispor forvet oyuncusu topu Soner’in üzerinden aşırtarak ağlara göndermek istedi ancak top auta çıktı.

POEPON’DEN ŞIK GOL

Boluspor, maçın 49’uncu dakikasında golü buldu. Defansın arkasına atılan pası iyi takip eden Poepon kaleci Boffin’i çalımladıktan sonra topu boş ağlara gönderdi. Boluspor bu golle deplasmanda 1-0 öne geçen taraf oldu.

ESKİŞEHİRSPOR GOLÜ BULDU

Eskişehirspor maçın 83’üncü dakikasında beraberlik golünü buldu. Kamil Ahmet Çörekçi’nin uzaktan çektiği sert şut Soner’in solundan ağlarla buluştu. Eskişehirspor, bu golle maçta 1-1’lik eşitliği yakaladı.

PEŞ PEŞE POZİSYONLAR

Maçın 89’uncu dakikasında Eskişehirspor ikinci gole çok yaklaştı. Axel Meye’nin kafa vuruşunu Soner çizgiden müthiş bir refleksle kurtardı. Maçın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Boluspor’da oyunun sonlarında Soner oyunu soğuttuğu gerekçesiyle sarı kart gördü. Emre Kılınç’ta oyunun son anlarında sarı kart gördü. Maçın 90+4’üncü dakikasında Boluspor %100’lük pozisyondan faydalanamadı. Poepon, ceza sahası için topla buluşur buluşmaz aşırtma bir vuruşla topu ağlara göndermek istedi. Poepon’un vuruşu üstten auta çıktı. Son anlarda Boluspor Poepon ile bir mutlak pozisyondan daha faydalanamadı.

Boluspor zorlu Eskişehirspor deplasmanından 1 puanla dönüyor

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.