VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA DEV FETÖ OPERASYONU

2 Ekim 2016

...................

Bolu’da Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonlarda terör örgütüyle bağlantılı 9 derneğe polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 60 işadamı ve dernek yöneticisinin gözaltına alınacağı ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan operasyonlar kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı sonrasında FETÖ’ye bağlı ve yakınlığıyla bilinen 9 derneğe operasyon başlatıldı. Operasyonda 60 kişilik gözaltı listesi olduğu ve derneklerin yöneticileri ile işadamları yönelik sabah saatlerinden itibaren gözaltına alınmaya başlandı.

JET BASKINLAR

Bolu Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi’nin çalışmaları sonrasında, savcılık talimatıyla Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından işadamları ile dernek üyeleri ev ve işyerlerinde gözaltına alındı. Polisin çok sayıda evrak ve dökumana el koyduğu ifade edildi. Operasyon gün boyunca devam edecek. 

Operasyonun FETÖ’ye yakın derneklerde yolsuzluk yapıldığı iddiaları sonrasında başlatıldığı ifade edildi. Operasyonu  ayrıntılarını ilerleyen saatlerde paylaşacağız

1 yorum yapılmış
  • bakizdemir
    2 Ekim 2016 • 07:11
    madem bu haberi yapıyorsunuz,derneklerin adlarını da verin ,biz de yanlış yerlere üye olmayalım. noksan haber ,haber değildir.boşuna bir daha açmam,haberi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.